Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zachytávání videa z internetových stránek

Od: walker* odpovědí: 13 změna:

Zdravím, poradí mi někdo nějaký dobrý program, který zachytí jakékoliv video z různých zdrojů nejen z youtube? Nechci žádný tube catcher, ale nějaký lepší program. Kdo bude vědět ať napíše, díky :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

jestli máš firefox tak je do něj doplněk i já ho používám

addons.mozilla.or/...

freebird*

..neumí bohužel stahovat videa např. české televize, nova tv atd..

freebird*
hodnocení

0x

..@ walker:

Net Transport >>ZDE<< více info >>ZDE<<

freebird

bohužel program, který uvádíte umí stahovat z ČT jen staré I-vysílaní založené na WinodowsMediaPlayeru. Mě by zajímal program, který umí stahovat z nového I-vysílaní na Flashplayeru s i rozlišením HD. Velmi by mě to potěšilo.

naihonn*

Nemám rád vzhled nového i-vysílání. :0/ No každopádně moje rada platí i pro něj.

naihonn*
hodnocení

0x

Jak bylo řečeno výše, tak pro firefox je ten doplněk ideální, zachytí v podstatě všechny normálně zachytitelné, i když já leccos stahuju rovnou přes Flashgot doplněk. A to, co se normálně zachytit nedá, tak na to už jsem tu taky párkrát naznačil, že je potřeba WM Recorder případně něco obdobného.

ac
hodnocení

0x

já používám TUBEMASTER ++, stahuje absolutně vše a rovnou konvertuje do formátu dle vašeho výběru :)

AC

moc děkuji, jsi konečně první kdo poradil free program, který umí stahovat nové IVysílání ČT. *ua*

PS: Net Transport po 30 dnech zemřel a všechny jeho cracky jsou zamořeny

ac
07.06.11 10:30

nemáš zač *palec*

wolfdog

Tubemaster ale neumí zachytávat video z TV Nova. Nevíte někdo o nějakém řešení?

naihonn*

Už jsem tu to řešení říkal dostkrát, opakovat se tolikrát na jednom místě, to už je nuda. :-P

stribrnak*

je prosím do Tubemaster čeština?díky

V nastavení se dá zvolit jazyk, čeština tam je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]