Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google kalendář

Od: jurasz* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, v google kalendáři když chci pozvat účastníky a po kliknutí na přidat se mi nezobrazují adresy v seznamu hostů, jde o chybu na mojí straně nebo google něco provádí s tím kalendářem (údržba, vylepšení apod.)

Předem děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jako Přidat kalendář přítele, nebo sdílet svůj kalendář s přítelem?

jurasz*
hodnocení

myslel jsem pozvat účatníky na událost a ani nemůžu specifikovat místo konání apod. nejde mi to

hodnocení

0x

Dřív vám to šlo? Když kliknete na "upravit podrobnosti události" , tak by melo jít specifikovat místo atd,. dřív vám to šlo? A máte přístup ke kalendářům pozvaných hostí? V nejhorším bych to řešil mailovou zprávou.

jurasz*
hodnocení

ano dřív mi to šlo, po kliknutí na podrobnosti se v kolonce kde, se mi neukáže textové pole pro vložení místa, možná společnost google provádí technickou údržbu s kalendářem

Je to možné, jediné, co k tomu mohu říci, je, že mně se ukazuje, ale vyskočila mi tam hlavička

Změnili jsme způsob zpracování pozvánek pro vaše alternativní e-mailové adresy. Zavřít Další informace

nevím, jestli to s tím souvisí.

. Ještě mne napadá, jestli je aktuální verze kalendáře, kterou máte, kompatibilní s OS, ale ten jste asi neměnil. Anebo bych zkusil zapátrat v nápovědě, případně ve fóru nápovědy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]