Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Full screen v internetu exploleru a firefoxu

Od: video* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

chtěl bych se vás zeptat jestli nevíte čím to může být mám nainstalované 3 prohlížeč (internet exploler, firefox a chrome...)

na IE a firefoxu když chci dát full screen u jakéhokoliv videa co je na internetu tak se zobrazí pouze černá obrazovka a video se nikdy nenačte (jako malý náhled na webu běží...) ve chromu je vše OK jak má být...

(nepište mi že mám používat jen chrome :D

díky za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Myslím, že bude problém ve Flash Playeru - zku¨sil bych ho odinstalovat a znouv nainstalovat jak pro IE, tak i pro alternativní prohlížeče.

Nevím, jeslti by se tady našel nějaký zoufalec, který by Vám řekl, ať používáte jen chrome.

a projel bych pc nejakym cleanerem. To by se clovek divil, co vsechno u prohlizecu nefunguje, kdyz je preplnen Temporary Internet Files...

hodnocení

0x

Já mám stejnej problém ale používám jenom chrom.

doplněno 01.06.11 11:22:

Omlouvám se : tendle problém mám když chci z nějakýho videa který hraju v KMPlayeru udělat obrázek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]