Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych se vás zeptat jestli nevíte čím to může být mám nainstalované 3 prohlížeč (internet exploler, firefox a chrome...)
na IE a firefoxu když chci dát full screen u jakéhokoliv videa co je na internetu tak se zobrazí pouze černá obrazovka a video se nikdy nenačte (jako malý náhled na webu běží...) ve chromu je vše OK jak má být...
(nepište mi že mám používat jen chrome :D
díky za rady
0x
Myslím, že bude problém ve Flash Playeru - zku¨sil bych ho odinstalovat a znouv nainstalovat jak pro IE, tak i pro alternativní prohlížeče.
Nevím, jeslti by se tady našel nějaký zoufalec, který by Vám řekl, ať používáte jen chrome.
0x
Já mám stejnej problém ale používám jenom chrom.
doplněno 01.06.11 11:22:Omlouvám se : tendle problém mám když chci z nějakýho videa který hraju v KMPlayeru udělat obrázek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.