Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych se vás zeptat jestli nevíte čím to může být mám nainstalované 3 prohlížeč (internet exploler, firefox a chrome...)
na IE a firefoxu když chci dát full screen u jakéhokoliv videa co je na internetu tak se zobrazí pouze černá obrazovka a video se nikdy nenačte (jako malý náhled na webu běží...) ve chromu je vše OK jak má být...
(nepište mi že mám používat jen chrome :D
díky za rady
Myslím, že bude problém ve Flash Playeru - zku¨sil bych ho odinstalovat a znouv nainstalovat jak pro IE, tak i pro alternativní prohlížeče.
Nevím, jeslti by se tady našel nějaký zoufalec, který by Vám řekl, ať používáte jen chrome.
Já mám stejnej problém ale používám jenom chrom.
doplněno 01.06.11 11:22:Omlouvám se : tendle problém mám když chci z nějakýho videa který hraju v KMPlayeru udělat obrázek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.