Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Incredimail nejde odeslat email

Od: nikolas47* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den
Prosím o radu mám ve Windows 7 nainstalovaný incredimail a nejdou odesílat emaily vyhazuje tuto chybu : 501 5.5.2 : Helo command rejected: Invalid name ale jméno a heslo je správné
cernik
nováček
Pohlaví:

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co mate za providera? Nevyzaduje SMTP server overeni?

Zkontroloval bych jeste nastaveni uctu. Jmeno, email, login+heslo k uctu, login+heslo k SMTP ...

naihonn*
hodnocení

2x

To jo, někdy může být drobná chybka, mezera navíc, co není zrovan vidět a člověk pak jak blbec hledá, kde může být chyba. I to se mi stalo. I když, pokud cokoli z nastavení má v sobě něco s diakritikou, to může být problém, já míval Incredimail kdysi, než jsem zjistil, že si právě s češtinou moc nerozuměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]