Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém...Smazal jsem asi 70 Gb různých filmů z externího disku a jeliko se to nevelo do koe tak jsem to rovnou odstranil, bylo to v pátek večer, tak se chci zeptat zda se to nedá jetě nějak vytáhnout zpět, zkouel jsem program advanced system care 5, ale ten nael jen malé soubory max do 1 Mb, děkuji předem za odpověď, kdy jsem to projíděl tím advanced systemem, tak jsem ten extrení disk připojený neměl ( jen poznámka, nevim zda důleitá)...
Recuva. Ale obnovovat musí na jiný disk ne ze kterého to bude "tahat". A nikdy to není stoprocentní (u kadého najitého souboru má barvu - zelená OK, lutá pokozený, červená vzdej to.
Ok děkuji moc, take nějaká naděje tam je, jetě bych se teda zeptal jak na to...nemám v tomto ohledu ádné zkuenosti, dejme tomu e tahat to budu na ten externí disk z mého hdd v počítači
nenene, ty bude tahaz Z externího disku, tam ta data byla. Uloit to můe právě do počítače.
Recuvu nainstaluje, nechá proskenovat disk (ten externí, můe i specifikovat co je to za soubory - třeba video (.avi,...)) a pokud to nic nenajde, dá to znovu a povolí hloubkové hledání. To můe v závisloti na rychlosti a kapacitě disku trvat i nějakou tu hodinu a víc.
Potom se ti zobrazí seznam vech nalezených souborů, doporučuju dát si je seřadit podle velikosti, největí asi budou ty filmy (je taky moné, e nebudou mít "funkční" názvy a budou to jen nějaká čísla a písmena). U kadého má taky barvu, jak je na tom ten soubor (jestli u náhodou není přepsaný jiným atd...)
Zakrtne si soubory, které chce obnovit, a obnoví je na JINÝ disk (tedy pravděpodobně na disk v počítači). Mně u se takhle podařilo pár omylem smazaných nebo ztracených souborů obnovit. U filmů bych to zrovna asi nějak moc neřeil, to za chvíli stáhnu znovu, ale měl jsem tam i svoji tvorbu a věci do koly, co mělo určitou hodnotu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.