Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větráček při zapnutém PC

Od: sofrma* odpovědí: 10 změna:

dobry den chci se zeptat na rychlou otazku jestli můžu zapojit větráček do pc když pc je zaplej aby se ně co nestalo diky za odpověď.

protože když pc vypnu a pak ho zapnu tak musim čekat asi 10min než se zapne,naskočí mi tam modrá smrt

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli doufáš, že problém s modrou smrtí vyřešíš přidáním větráčku, tak doufáš marně. Nejlepší by bylo kdyby jsi si zazálohoval data a systém nainstaloval znovu. Pokud je problém softwarového rázu, tak by měl být problém vyřešen. Jestli bude modrá smrt naskakovat i tak, tak je problém v hardwaru. Jinak já jsem jednou zkusil píchnout větráček za chodu a nevypadalo to, že by to tomu počítači nejak vadilo. Akorát nesmíš nikde o nic zavadit, aby jsi si někde něco nevyzkratoval, to by jsi si mohl něco pěkně oddělat.

doplněno 30.12.12 12:52:

No jestli ho zapojíš správně, na správné místo a nikde nenaděláš paseku, tak pravděpodobně ne. A to vypínání zase nemusí být přehříváním. Může to souviset s tím samým problémem jako ty modré smrti. A musíš taky počítat s tím, aby se ti po přidání větráčku ten vzduch v PC "netočil". Když se dá třeba na špatné místo nebo třeba obráceně, tak máš rázem teploty vyšší, to si zkontroluj.

doplněno 30.12.12 13:05:

My víme jak to vypadá.

sofrma*
hodnocení

No ještě že ste mi to řekl nebo já bych si to zřejmě neuvědomil :D diky

sofrma*
hodnocení

jo to vím ale ja jen tak :D

praivo*
hodnocení

0x

Jaký větráček? Kam ho chceš zapojit? Každopádně bys tu "modrou smrt" měl napřed vyřešit.

sofrma*
hodnocení

no větráček na chlazení pc,přimontoval jsem ho na skříň pc a chci ho zapojit.

a když se mi zapne pc tak mi tam napíšou chyba v souboru c/ windows / 122912-32312-01.dmp

a ještě jedna ale tu si nepamatuju

daniell*

tak potom je chyba v OS nejednoduší by bylo jej asi přeinstalovat? co máte za operáční systém?

sofrma*
hodnocení

OS mam Win 7,ale větráček tam dávám z důvodu že se mi i počítač někdy vypne sám od sebe,takže sem se dočetl na netu že se mi něco v PC přehřívá, a říkáte teda že když zapoím větráček za chodu PC tak se nic nestane jo?

sofrma*
hodnocení

takto to vypadá:

Větráček při zapnutém PC
praivo*

A ještě ukaž, kam to chceš zapojit, jen tak pro jistotu...

sofrma*
hodnocení

Tak jsem to zapojil a všechno je v pohodě tak všem DÍKY :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]