Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtela jsem se optat jaky program pouzivate na vytvoreni vlastniho DVD? Me doted fungovalo Nero 6 ale kdyz chci ted pridat videosoubory,Nero se mi sekne
Je zajimave,ze pred mesicem mi to slo ale ted uz ne.V jakym programu a srozumitelne to jde jeste udelat?
Diky.
0x
No, záleží jaký máte operační systém. Pokud máte Windows XP nebo vyšší verze, tak doporučuji nastavit kompatibilitu spouštění na Windows 2000 nebo Windows 98/ME. Stačí kliknout na ikonku Nera, kliknout na Vlastnosti, Najít cíl a ve vlastnostech označeného programu nastavit tu kompatibilitu.
Ještě můžete třeba pročistit registr programem CCleaner, nebo Nero odinstalovat a znovu nainstalovat /mezi odinstalací a instalací restartovat počítač a vyčistit registr CCleanerem nebo podobným programem/.
Můžete ještě zkusit povypínat zbytečné programy a nechat Nera, aby ty soubory v klidu načetl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.