Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtela jsem se optat jaky program pouzivate na vytvoreni vlastniho DVD? Me doted fungovalo Nero 6 ale kdyz chci ted pridat videosoubory,Nero se mi sekne Je zajimave,ze pred mesicem mi to slo ale ted uz ne.V jakym programu a srozumitelne to jde jeste udelat?
Diky.
No, záleží jaký máte operační systém. Pokud máte Windows XP nebo vyšší verze, tak doporučuji nastavit kompatibilitu spouštění na Windows 2000 nebo Windows 98/ME. Stačí kliknout na ikonku Nera, kliknout na Vlastnosti, Najít cíl a ve vlastnostech označeného programu nastavit tu kompatibilitu.
Ještě můžete třeba pročistit registr programem CCleaner, nebo Nero odinstalovat a znovu nainstalovat /mezi odinstalací a instalací restartovat počítač a vyčistit registr CCleanerem nebo podobným programem/.
Můžete ještě zkusit povypínat zbytečné programy a nechat Nera, aby ty soubory v klidu načetl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.