Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová kamera zruší wi-fi

Od: ladinpraha* odpovědí: 4 změna:

Jakmile zapnu bezdrátovou kameru, tak zmizí signál wi-fi. Máte někdo zkušenost? Dík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jasně, nic divného. Mám doma dětskou chůvičku na 2,4 GHz, takže jsem musel přeladit domácí wi-fi, jinak to jelo buď blbě nebo vůbec.

hodnocení

2x

Řeknu to ještě malinko jinak.

A ta kamera je připojená na tu wifi síť a nebo to je kamera s vlastnim příjmačem? Jde o to, že u první varianty, tedy wifi kamera připojena na wifi router by to bylo divné, ale u druhé varianty rozhodit kanĺy dál od sebe. U první zkus taky jiný kanál, je možný, že jsi zarušený tak jako tak

ladinpraha*
hodnocení

Kamera nemá s wi-fi nic společného, má vlastní přijímač.

Vyřešeno: Změnil jsem kanál na wifině a zatím to jede. Dík.

Ještě založím jeden dotaz.

Nu neni zač.

Pro mě jako ajťáka je bezdrátová kamera=wifi kamera, proto se automaticky ptám ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]