Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pcie x16@x1,x2,x4 a spatne zapinani pc

Od: dalik* odpovědí: 2 změna:

Zdravim,

Mam novou grafickou kartu od znameho gtx 285.Je to starsi kousek.Kdyz jsem ji zapojil nainstaloval nejnovejsi ovladace ,tak mi naskocil bus interace jenom pcie x16@x1 misto pcie x16@x16.Pokazde kdyz to vypnu a zapnu ,tak tam naskoci bud x1 nebo x2 nebo x4.Ve hrach kdyz je to na x1 je to skoro nehratelne na x2 skoro taky a na x4 uz to jede lip.Nevite jak by se to dalo zapnout do x16 modu?Stara grafika mi jela v pohode ,nevim cim to muze byt.
Jeste tam mam jeden problem ,nejde mi zapnout pc ,abych to objasnil ,kdyz zapnu pc tak se nerozjede monitor ,divne to zapipa a v tu chvili muzu dat restart a pak se to rozjede.Takze ,abych ho zappnul musim dat pokazde restart.
V 3dmark 06 to udelalo jenom 7700 bodu.Coz se mi zda malo.
Sestava:ram 2gb ddr2
Intel core 2 duo e4500
nvidia asus gtx285
zakladni deska:gigabyte ep41-ud3l
Tady screen z gpu-z [img] gpuz.techpowerup.com/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Grafiky nejsou má parketa, ale budu jen hádat:

Přídavné napájení má? A je zapojené?
Zdroj to stíhá?

dalik*
hodnocení

Pridavne napajeni ma ,2x6pin ,samozrejme zapojeno.

Zdroj by to stihat mel ,je to tento alfacomp.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]