Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s velikostí stránky

Od: wladi* odpovědí: 12 změna:

Nějakým mým zásahem jsem způsobil, že dochází k tomu, že i když nastavím velikost stránky na např.velikost 170% a potvrdím jako vlastní nastavení, a po nějaké činnosti na monitoru se vrátím kliknutím domů,tak automaticky naskočí velikost 100%.Poraďte prosím, jak tomu zabránit.Díky. Mám Win XP.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No, to je jednoduchá matematika. Dejme tomu, že počátačení velikost máte 1 GB, když pak napíšete, že chcete 170% z 1 GB, tak dostanete 1,7 GB a teď těch 1,7 GB je 100%, ne?

A mimochodem, jaký je poskytovatel emailové schránky?

wladi*
hodnocení

V tom to není,nastavil jsem teď na 250% ,podíval se na stránku programu TV, kliknul zpět do domečku a obraz mám zpátky na 100%,tedy malý.Ten poskytovatel je patrně Pošťák.

bena*

Pošťák? Mylsíte Seznam Pošťák?

wladi*
hodnocení

Používám Seznam e-mail.Dva roky vše fungovalo bez problémů a teď to neustále se vrací na velikost 100%.

bena*

Seznam jsem kdysi používal, teď teda asi 3 roky jedu na Hotmail, ale na Seznamu bylo to, že když se zaregistrujete, tak dostanete 10 MB místa ve schránce. A pokud pošlete SMSku za 3,- nebo kolik Kč, tak se rozšíří na 2 GB, později to pak bylo na neomezenou velikost.

Já si myslím, že tam máte nějakou přílohu nebo soubor, který Vám toho zabírá dost místa a proto se ukazují ty procenta.

ROzšiřte si schránku na neomezenou a budete mít klid.

wladi*
hodnocení

Schránku mám neomezenou, problém je někde jinde.Domnívám se , že vznikl nějakou nainstalovanou aktualizací.Tento problém se objevil někdy před rokem, potom se nějak ,ani nevím jak, ztratil.Objevil se znovu, když jsem musel z jiného důvodu použít zálohu, která byla udělaná právě před rokem.

bena*

Jaká aktualizace to byla? Jeslti to bylo něco od Microsoftu, tak to by nemělo mít žádný vliv. No a akdyž máte neomezenou schránku, tak co tam šaškujete s těma procentama?

Jinak jak tu psal nějaký knowhow, určitě je lepší mít vlastního poštovního klienta. Já Vám mohu doporučit Outlook Express, který je součástí Windows XP, 2000, ME, 98. Ve Vistách se jmenuje WIndows Mail. Nebo pokud máte Microsoft Office, můžu doporučit Microsoft Outlook.

Je to pohodlnější a má to i víc funkcí. A navíc pošta je i v počítači.

Jak nastavit poštovní program najdete zde → napoveda.seznam.cz/...

knowhow
hodnocení

0x

Já osobně tedy používám e-mailového klienta, konkrétně MS Outlook, nyní už si neumím představit třídit, číst a psát poštu z rozhraní na internetu.

Zkuste, je to pohodlnější, všechny své maily máte uložené v PC.

Poštovní klient také nabízí více možností a fukncí... ;)

Zdravím.

wladi*
hodnocení

Nemohu se zbavit dojmu, že mluvíme každý o něčem jiném.Asi jsem se špatně vyjádřil.Já mluvím o tom, že si nastavím nějakou stránku v takové velikosti aby se mi dobře četla pomocí STRANKA na horní liště.Normálně je nastavená velikost/přiblížení/ konstantní.U mne, když se vrátím do domečku, tak se zmenší na těch 100%.

bena*

Vidíte, my jsme to ale pitomci :D Jedno blbé písmenko dokáže věci... Člověk, jak je unavenej a dělá víc věcí najednou... safra...

Omlouvám se za ty předchozí příspěvky a za omyl.

Takže stránka. Co používáte za internetový prohlížeč? Pokud Internet Explorer, tak tam jsem nezaznamenal problém a zkoušle jsem to na všech třech dostupných počítačích. Je pravda, že jako domovksou stránku mám http://77.75.76.3, což je vlastně Seznam.cz. Ale to by asi mít vliv nemělo.

No ale pokud používáte jiný prohlížeč, tak nevím, kde by mohl být problém.

knowhow
hodnocení

0x

Aha, mám dojem že wladi myslí zoom webové stránky v internetovém prohlížeči... :)

wladi*
hodnocení

Jsem rád, že jsme se dostali do souladu.Díky za snahu Benovi i Knowhowi.Mám IE a časem příjdu na řešení, nebo problém zmizí při nějakém dalším mém náhodném zásahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]