Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s ovladacem zvuku

Od: elrobertos* odpovědí: 3 změna:

Prosim Vas, Nedavno jsem se vratil ke staremu dobremu Windows xp professional a nemuzu najit instalacni cd s audio driverem. Zkousel jsem hledat na netu od realtek (driv jsem ho mel) a jinych. Jestli to pomuze, tak jsem dal neco z diagnostiky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no to by celkem pomohlo, takhle muzem poradit maximalne tak "hledejte drivery od realteku".

Pripadne si muzete nainstalovat stahuj.centrum.cz/... coz je program, ktery vam proskenuje PC a nejenom, ze vam doporuci jake ovladace aktualizovat, ale dohleda vam i ovladace, pro zarizeni, ke kterym ovladace nemate. Bohuzel v shareware verzi vam to jiz ovladace nestahne, alespon ale budem(te) vedet co hledat.

elrobertos*
hodnocení

Obrazek se asi nepodaril, tak to sem vypisu:

Oprační systém: Microsoft Windows XP Professional (5.1, sestavení 2600)

Verze rozhraní DirectX: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)

elrobertos*
hodnocení

Diky za snahu pomoct mi, uz jsem to konecne udelal! *placni*

Stacilo se poradne podivat na zakladni desku a uz jsem k tomu nak dospel. : )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]