Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám problém. Momentálně mi stolní počítač funguje na integrovanou grafickou kartu Intel HD graphic. Procesor mam intel64 family 6 model 42 stepping 7. Jde o to že mi nejede né moc náročná hra kterou by to podle recenzí měl utahnout na hight detajli. Mě jede na minimum a ještě jsou občas problémy z FPS . V biosu je přidělená paměť kartě nastavená na 64mb+2mb . Když to ovšem zvednu tak se počítač automaticky pořád restartovává. Děkuji za radu
Pravděpodobně nemáš nainstalované ovladače. Napiš typ základní desky a operační systém (i jestli je to 32 nebo 64 bit). Já ti ovladače najdu.
doplněno 30.12.12 13:14:Tak snad by to měly být tyhle: download.gigabyte.eu/...
Ono totiž nainstalování ovladačů ani pomoct nemohlo, BIOS s ovladači operačního systému nepracuje. Navíc Intel HD Graphics v podstatě není samostatná "karta", grafické jádro je zabudované v CPU. Máš aktuální BIOS?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.