Nejste přihlášen/a.
Prosím poraĎte co s tím...
Zde je obrázek jak to vypadá...
Jde mi o to že když se připojím na internet tak se ten červený křížek nedá pryč.. a taky když se chci připojit na bezdrátovou kartu ( na ntb ASUS K50IP zmačknu Fn + F2) tak by se měla okamžitě zapnout a musím to udělat ručně ...
Děkuji
Motáte několik věcí dohromady.
1) ta ikonka obrazovky s křížkem značí připojení k místní síti. A tudíž Vám nezmizne do té doby, dokud si nenastavíte, aby se ikonka nezobrazovala NEBO se nepřipojíte kabelem RJ45 k internetu. S WIFI to nema nic společného.
2) FN+F2 vám pouze zapíná/vypíná bezdrátový adapter ... s automatickým připojováním k sítí to opět nemá nic společného. Tedy má, dokud to není nastaveno, nefunguje to Po nastavení automatického připojování se dá vypínámím/zapínáním připojovat k wifi.
Automaticke pripojovani si nastavte ve vlastnostech onoho pristupoveho bodu
Dobře nezlobte se nejsem profík...
Takže tedy jak tam mám tu ikonku a ten červenej křížek...tak já mám právě v konekoru RJ 45 kabel a k internetu sem připojenej normálně jen že my to nezmiží...mám to tam pořád i když normálně internet mi jde...
Nemáte tedy dvě síťové karty? Pokud Vám jde jen o "kosmetický" zákrok, klikněte na ten bíly trojúhelníček co máte vedle skype a pak na "přizpůsobit" ... objeví se Vám okno, kde si můžete nastavit jaké ikonky chcete aby se zobrazovaly a které ne.
Dobře tak to pomohlo..už to tam není...skrylo se to...jak se pozná jesik nemám 2 síť. karty?
A mohu poprosit ještě něco k tomu problému č.2?
Děkuji moc
PC by měl 2 zásuvky RJ45, ale u notebooku to nehrozí a u domácího PC jen ve vyjímečných případech,např. kdy je síťová karta integrovaná na základní desce a druhá je zakoupena např. z důvodu větší propustnosti, či z důvodů síťového zapojení.
A tedy teď k problému č. 2- to zapínání/ vypínání toho bezdr. adapteru mi šla...ale nejdnou z ničeho nic nejde..když zmačknu příslušné klávesy tak nic...
Tak teď jsem se ztratil. Myslel jsem, že Vám jde o automatické připojování, které nefunguje. Podle této poznámky mám ale dojem, že si stěžujete, že FN+F2 Vám Wifi adapter vubec nezapne? Ono to má totiž více "stavů" ... 1) vše je vypnuto ... 2) wifi je hardwarove vypnuto 3) wifi je softwarove vypnuto 4) vse je zapnuto, ale wifi je nepripojena 5) vse je zapnuto, wifi pripojena rucne 6) vse zapnuto, wifi nastavena na automatiku.
Takze k bodu jedna nema cenu co vypisovat
2) nektere notebooky maji hw vypinac bud v podobe nejakeho tlacitka po strane notebooku. Tim vypnete adapter, ze o nem PC vubec nevi.
3) vase zminene FN+F2 . Ale aby tyto klavesove zkratky fungovaly, musi byt nainstalovan vetsinou software od vyrobce. Hotkeys. Tim pak muzete ovladat i hlasitost, jas, kontrast. Pokud jste neco odinstalovaval, hledal bych problem v tom.
4)vse funkcni, kdy Wifi vyhledava site, ale k zadne to neni pripojeno.
5) prozatim vynecham, protoze to souvisi s bodem 6) pokud se prvne pripojite k nejake wifi, automaticky se nastavi pripojovani na automatiku. Pokud vy se v budoucnu od teto wifi odpojite, nastavi se pripojeni na RUCNE - tedy bod 5. K znovunastaveni na automatiku je nutne bud editovat pristupovy bod, nebo se opet rucne pripojit.
Tak tohle mě už nějak pomohlo v porozumění této problematiky...ale mě jde spíš o ten bod 3
tedy toto : 3) vase zminene FN+F2 . Ale aby tyto klavesove zkratky fungovaly, musi byt nainstalovan vetsinou software od vyrobce. Hotkeys. Tim pak muzete ovladat i hlasitost, jas, kontrast. Pokud jste neco odinstalovaval, hledal bych problem v tom.
-tohle bude nejspíš ten problém ale o ničem newím že by sem to odinstaloval...mohu se tedy zeptat kde najít ty ovladače? ...když dávám jas hlasitost tak to vše funguje přes klávesové zkratky
Zkuste najit v programech neco jako Asus hotkey utility a najit, zda nemate neco prenastaveno. Pripadne si tu utilitu doinstalovat -> driverscollection.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.