Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych zde dostat tip na program/rozhraní..., ve kterém lze vytvořit www stránky...
Mám základy HTML, ale z nedostatku času se mi vtom nechce vrtat, uvítal bych program, kde bych mohl jednoduše vytvořit stránky
Existuje spoustu HTML editorů, jak tu již bylo psáno - Poznámkový blok, Microsoft Frontpage /ten je placený, ale má spoustu funkcí/, PSpad /což je vylepšený Poznámkový blok/, Nvu a další.
Dále je potřeba místo, kde stránky budete publikovat - zde mohu doporučit hosting u IC.cz, nebo Wz.cz.
Pokud chcete jen blogovat a chcete mít vše už předpřipravené, tak si na IC.cz /a myslím, že půjde i na Wz.cz / nainstalujte publikační systém Wordpress, nebo využijte hostingů, jako jsou eStranky.cz, Webgarden.cz, apod.
doplněno 30.05.11 18:22:Ještě mě napdlo - pokud máte emailovou schránku na Seznamu, měl by jste mít i svůj Sweb účet. Pokud je Vaše emailovka tazatel.richiis@s/..., tak zkuste zadat do Internet Exploreru nebo alternativního internetového prohlížeče sweb.cz/... nebo tazatel.richiis.sweb.cz/... a mělo by Vám vyjet 403 - Přístup byl odepřen. Autor webu pravděpodobně nemá v hlavní složce nahrán soubor index.html či index.php, který je pro provoz webu požadován.
Akorát nevím, jak je to u Seznamu s Wordpressem, ale na free hosting ho myslím nenainstalujete /nemá MySql databázi/.
Divejte se po HML editorech s pozdamkou WYSIWYG ( "What you see is what you get", česky "co vidíš
FrontPage, jako kazdy produkt si muzete zdarma vyzkouset a ted abych nelhal, myslim, ze na 60 dni, coz Vam musi stacit. Jinak takovych programu sjou mraky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.