Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Včem jednoduše napsat www stránky

Od: richiis* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

chtěl bych zde dostat tip na program/rozhraní..., ve kterém lze vytvořit www stránky...

Mám základy HTML, ale z nedostatku času se mi vtom nechce vrtat, uvítal bych program, kde bych mohl jednoduše vytvořit stránky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejlépe v poznámkovém bloku, PSpadu a jemu podobných. Pokud chceš editor ve kterém si to jen naklikáš tak to je třeba frontpage

hodnocení

0x

Je též možné dokument wordu uložit jako HTML, ale to nevidím moc uživatelsky přítulné. Samo uložení je prosté, ale vzniklý zdroják html souboru mi přijde zcela nepřehledný.

bena*
hodnocení

0x

Existuje spoustu HTML editorů, jak tu již bylo psáno - Poznámkový blok, Microsoft Frontpage /ten je placený, ale má spoustu funkcí/, PSpad /což je vylepšený Poznámkový blok/, Nvu a další.

Dále je potřeba místo, kde stránky budete publikovat - zde mohu doporučit hosting u IC.cz, nebo Wz.cz.

Pokud chcete jen blogovat a chcete mít vše už předpřipravené, tak si na IC.cz /a myslím, že půjde i na Wz.cz / nainstalujte publikační systém Wordpress, nebo využijte hostingů, jako jsou eStranky.cz, Webgarden.cz, apod.

doplněno 30.05.11 18:22:

Ještě mě napdlo - pokud máte emailovou schránku na Seznamu, měl by jste mít i svůj Sweb účet. Pokud je Vaše emailovka tazatel.richiis@s/..., tak zkuste zadat do Internet Exploreru nebo alternativního internetového prohlížeče sweb.cz/... nebo tazatel.richiis.sweb.cz/... a mělo by Vám vyjet 403 - Přístup byl odepřen. Autor webu pravděpodobně nemá v hlavní složce nahrán soubor index.html či index.php, který je pro provoz webu požadován.

Akorát nevím, jak je to u Seznamu s Wordpressem, ale na free hosting ho myslím nenainstalujete /nemá MySql databázi/.

hodnocení

0x

Divejte se po HML editorech s pozdamkou WYSIWYG ( "What you see is what you get", česky "co vidíš, to dostaneš". ) Tam jde vedsinou v grafickem editoru stranky vytvorit a program je sam prevede do HTML. Zde se vam bude hodit znalost HTML, kdy muzete upravit vznikly kod.

FrontPage, jako kazdy produkt si muzete zdarma vyzkouset a ted abych nelhal, myslim, ze na 60 dni, coz Vam musi stacit. Jinak takovych programu sjou mraky ;)

lui*
hodnocení

0x

Dreamweaver. Ale není FREE.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]