Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s klávesnicí

Od: ev* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám takový směšný problém s klávesnicí na notebooku. Něco jsem asi omylem nevědomky zmáčkla, každopádně výsledek je, že mi to píše jakobych měla neustále zmáčklou modrou klávesu "Fn", tj. místo českých znaků jsou tam znaky, které jsou na stejné klávese když se zmáčkne "Fn". Když chci psát zase normálně, tak musím pořád držet tu klávesu "Fn". Nevíte někdo, jak z toho ven?

Díky za pomoc.

Eva

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pmat*
hodnocení

2x

Asi jste si zapnula NumLock. Podle toho, co píšete, jde o notebook, NumLock se asi zapíná/vypíná kombinací Fn+NumLock.

ev*
hodnocení

Moc děkuji všem za pomoc.Hned jak jsem to dopsala jsem na to přišla (taky omylem:))...no klasika, ženská, že:))

ladinpraha*
hodnocení

2x

Vypadá to na zapnutou numerickou klávesnici Fn + F11.

pmat*

Fn+F11 - to asi bude jen u určité značky nebo dokonce řady notebooků, ne? Třeba já mám na Fn+F11 start/pause přehrávání videa...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]