Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet explorer přestal pracovat

Od: tojsemja* odpovědí: 7 změna:

proč mi neustále kolabuje explorer ale jen na určitých strankach! a jak tomu zabranit.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Mám v zásadě jen odpověď na druhou část, ale ono to spolu souvisí. A jak tomu tedy zabránit? Začít používat nějaký pořádný prohlížeč, výběr už nechám na vás, ale v podstatě cokoli bude lepšího, řekl bych.

*smich*

bena*
hodnocení

0x

Jakou verzi Internet Exploreru používáte?
Jak zkolabuje? Můžete to nějak popsat nebo nejlépe vyfotit?

Jinak padla tu odpověď, ať přejdete na jiný pořádný prohlížeč. Já si myslím, že Internet Explorer 8 je dobrý prohlížeč a Internet Explorer 9 je vůbec výborný prohlížeč. Smaozřejmě pokud tazatel používá starou šestku, tak to je už nebezpečný prohlížeč, poamlý a nestaiblní. Sedmička je na tom lépe, ale taky to není nejlepší.

naihonn*

Jo, už jsem tu od vás viděl reklamu na něj, takže jsem to čekal. No ano, rozhodně je to s novějšími verzemi extrémní zlepšení, ale jen proto, že to alespoň trochu začíná kopírovat věci, které jiné prohlížeče zvládají už roky. A je jedno, jestli je tím oblíbeným Opera, nebo Firefox, v poslední době taky tedy Google Chrome, žádný z nich není takový "výtvor", aby se stránky musely optimalizovat právě jen pro něj, aby v opačné situaci dokonce v nejhorším případě nespadl. Internet Explorer je tu prostě nejdelší dobu, ale ne že by to bylo na kvalitě znát.

*klik*

bena*

Internet Exploreru nedělám reklamu, takže tu nepište věci, které jsem nedělal.

Co se týká věty, že tu IE je nejdelší dobu, to není pravda. Třeba takový Netscape je starší a ještě ho několik lidí používá. A když už jste naťukl Operu, ta je taky myslím starší, jak IE.

Když tady mluvíte o kopírování, tak třeba IE přišel jako první třeba s vlastním antiphishingovým filtrem, zvýrazňováním domén v adresním řádku nebo třeba teďka v tý nejnovější devítce je funkce, která kouká na doplňky, jak zpomalují IE.

Každý prohlížeč má své pro a proti a já osobně nevidím důvod, proč IE opouštět, toť vše. Nechci se tady hádat, je to zbytečné a tazatel chce odpověď, že jo.

naihonn*

Dobrá, uznávám. Je to ovšem všechno kolem roku 94 až 95, nicméně Netscape, ten už jsem měl za úplně mrtvý, každopádně tedy pokud vím, tak další vývoj odumřel už docela dávno. Hlavní důvod, proč IE opustit, už zmíněn byl. A sice to, že stránky se musí psát právě speciálně jen proto, aby ráčily fungovat i v IE a nemůžu si pomoct, ale i leckteré, které se alespoň zobrazí, se pravděpodobně načítají kvůli tomu mnohem pomaleji, než v jiných prohlížečích.. Jinak ano, ten antiphishingový filtr se dá brát jako plus. Jinak samozřejmě, žádný z prohlížečů není bez chyb, ale IE má tyhle stejné "problémy" už docela příliš dlouho.

tojsemja*
hodnocení

nyni mám expllorer 9 ale dělalo mi to i na exploreru 8 právě proto jsem ho přeinstaloval.

bena*

Na jakých stránkách padá? Kdy to začalo? Používáte nějaké doplňky, nejsou nainstalovanány nějaké toolbary v IE?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]