Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na statistiku zapínání PC

Od: yooooyo odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

existuje nějaký program který by zaznamenával v kolik a kdy se zapnul počítač?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No, můžete zkusit spustit příkazový řádek, zadat net user ůuživatelské jméno" a ukáže to datum posledního přihlášení.

jereds
hodnocení

Tak ted jsem to zapnul, a co tam mám naspsat?

Program na statistiku zapínání PC
bena*

Napište

net user "x", kde x je uživatelské jméno, takže ve Vašem případě RADIM.

re*
hodnocení

Jo to je poslední, ale já bych chtěl v tom případě předposlední. Jde to nějak zjistit?

charlies*

Ten můj návod jste zřejmě nezkoušel, že?

doplněno 29.05.11 21:42:

Příspěvek pod...

charlies*
hodnocení

0x

Nebo Windows 7 mají Protokoly událostí (Start - Zobrazit protokoly událostí). Tam kliknout na Protokoly systému Windows-Systém. Vpravo je Filtrovat aktuální událost a když si jako Zdroje událostí zvolíte Kernel-Power, Power, PowerCfg, PowerCpl, PowerShell (Microsoft-Windows-PowerShell), PowerShell (PowerShell), Power-Troubleshooter, tak by vám to snad vše mělo zobrazit. (mně na zobrazení zapnutí/hibernace/uspání stačilo jen Kernel-Power,Power-Troubleshooter, ale ty ostatní by s tím taky měli souviset. Pokud by nevyhovovalo, tak třeba existuje nějaký program, tak zkuste googlit...

re*
hodnocení

Asi jsem blbej ale já tam žádné filtrování nevidím. nd04.jxs.cz/...

charlies*

Rozkliknout Protokoly systému Windows a tam najít Systém. Asi jsem to předtím napsal nejednoznačně, omlouvám se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]