Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodiny více států na plochu

Od: 386 odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

neznáte někdo z vás prosím nějaký program který by mi na ploše zobrazil světový čas, popř. více států s modernějším vzhledem?

Používám Qlock, ale ten už mi svým starým hranatým vzhedem připomíná stařičké Win95 :)

Rád bych něco co by se hodilo do moderního prostředí Win Vista.

Díky moc za každý tip.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

freebird*
hodnocení

0x

..@ 386:

vybrat si nějaký modul do aplikace Google Desktop >>ZDE<<

pertl

Dal sem to sem edisk.cz/... stáhnout pomalu (free)

Šporiš monitora:

softpedia.com/...
alebo doplnok pre Mozillu Firefox je super a používam, ukazuje čas a dátum miest alebo štátov podľa svojho výberu je to:

Focks Clocks 2.7.82

386
hodnocení

Zdravím...

Moc díky ;) Ta aplikace je naprosto skvělá, jen to nejdůležitější co jsem chtěl, světový čas, mi nejde nastavit.

Měl jsem za to že se to zřejmě nastaví samo po zadání jména státu, ale ukazují stejný čas jako je ten můj, systémový.

Nevíte? Dají se nastavit?

freebird*

..myslím že pravý klik na dané hodiny a vybrat z nabídky možnosti..

*palec*

386
hodnocení

Bohužel, otevře se pouze tabulka s možností vepsání státu/ města *nevi*

To vypadá, že to nastavit opravdu nejde...

Má tyto hodiny někdo z vás funkční?

freebird*
hodnocení

0x

..@ 386:

ještě se mi podařilo najít hezké světové časy >>ZDE<< jsou to spořiče obrazovky, ale lze je jednošuše spustit z plochy podle návodu >>ZDE<<

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]