Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Screenshoot videa

Od: lukeos* odpovědí: 9 změna:

Jaký je nejlepší program pro zachytání videa z plochy?pár jsem jich našel ale výsledek byl vždy moc sekaný a nedobarvený.Pokud možno ještě nějaký program pro zachytání videa u her.Nějaký ze kterého bych mohl natočit víc jak 10 min.Jeden program znám (Fraps) ale z něho se dá natočit video jenom 30sekund.A pokud mozno nějaký freeware. můžete poradit?..děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

freebird*
hodnocení

0x

..@ @lukeos

btw: screenshot znamená snímek obrazovky

hodnocení

0x

Já ke vší spokojenosti používám - slunecnice.cz/...

freebird*

..jj ten je tyky dobrý ikdyž má jen avi a swf formát *palec*

lukeos*

a zásadně jenom na hry je jaký program?u těch dvou se náhrání obrazovky z her pořádně seká.

freebird*

..když jsem byl v game clanu tak jsme používaly >>Xfire<< jako teamspeak..umí ale i jiné věci a to třeba nahrávání videa ze hry..nahrál jsem jich mraky i v online hraní a bez problému..

doplněno 30.05.11 14:33:

..používaly > používali

lukeos*

ale nejde tam nahrát i zvuk.nebo jo?

freebird*

..jde i zvuk..co je vidět a slyšet na pc nahraje *klik*

lukeos*

mě se zvuk teda nenahrál jenom obraz. kde by se měl ten zvuk nastavit?

freebird*

..je to někde v nastavení, už nevím přesně..zkus mrknout nebo písni >>TADY<<

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]