Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SKYPE -problém

Od: jurasz* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit co mám dělat ze skype když se chci přihlásit tak se samo zavře okno pro přihlašování a dělá to i po reinstalaci.

Díky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

freebird*
hodnocení

2x

..@ @jurasz

jurasz*
hodnocení

díky za radu, vypadá to na problém s aktualizaci skypu s jejich strany,. protože ta starší verze mi jede v poho, podařilo se mi aktualizovat na novější verzi, ale na nejnovější verzi to aktualizovat nejde

cocinkamichalka*

Skype měl v minulých dnech celosvětový výpadek... snad to bude za pár dní lepší...

syky*
hodnocení

0x

Ahoj, musis smazat soubor shared.xml ve:

Linux: /home/"username"/.Skype/
Win XP: C:Documents and settingsusername"Data aplikacíSkype

freebird*

..ano i to je možnost *palec*

..ještě doplním že složka Data aplikací je skrytá a je nutné ji zobrazit takto: Tento počítač > nástroje > Možnosti složky > Zpbrazení > Zobrazovat skryté soubory a složky > Ok ...Po odstranění shared.xml vrátit nastavení na Nezobrazovat skryté soubory a složky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]