Nejste přihlášen/a.
Ahoj, sháním nějaký spolehlivý prográmek na měření rychlosti připojení. Zdá se mi, že rychlost internetu velice kolísá a je nestabilní. Pokud možno, aby byl v češtině, tak jestli někdo o něčem ví, budu rád... díky.
Hele kokino,Tvůj dotaz řeší bezezbytku Google,je tam asi 20 takových.A žádný není blbý.Nebo nespolehlivý.Takže se unúvaj.Okej?
Děkuji za odpověď. Tohle mi však bylo jasné a neptal jsem se proto, že bych byl líný si sám něco vyhledat, šlo mi spíše o doporučení a zkušenost uživatelů.
Z vlastní zkušenosti pravím,že fungují všechny dobře,není tedy třeba hledat nějaký specifický.Stačí zkusit třeba tři a porovnat si výsledky.
Používám všechny a vychází to nastejno.
doplněno 26.05.11 18:29:Myšleno tohle: google.cz/...
Jo, rozhodně není na škodu to vyzkoušet ve více, obzvlášť když je tu ta zpráva, že si jistý poskytovatel dohodl, aby jeden nejmenovaný server zrovna jemu měřil o dost víc, než kolik je skutečnost. Když člověk vyzkouší několik stránek a výsledek bude vždy přibližně stejný, tak potom má jasno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.