Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VLC media player 1.1.9

Od: hanicka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda někdo neví,proč se mi při spuštění staženého DVD filmu v programu VLC media player 1.1.9 když ho chci pustit vyskočí mi tabulka chyby kde je : Přehrávání selhalo:
DVDRead could not open the disc "C:UsersHaničkaDownloadsHra na schovávanouVIDEO_TS".
Váš vstup se nezdařilo otevřít:
VLC se nepodařilo otevřít MRL dvd://C:UsersHaničkaDownloadsHra na schovávanouVIDEO_TS. Zkontrolujte logy pro detaily.
Přehrávání selhalo:
DVDRead could not open the disc "C:UsersHaničkaDownloadsHra na schovávanouVIDEO_TS".
Váš vstup se nezdařilo otevřít:
VLC se nepodařilo otevřít MRL dvd://C:UsersHaničkaDownloadsHra na schovávanouVIDEO_TS. Zkontrolujte logy pro detaily.
Film se pustí,ale jede jen po částech po jednom chapter a při dalším přepnutím na další chapter přeskočí zvuk do originálu stopa 1 což je anglicky a já musím ručně přepnout z5 do češtiny.Dříve film frčel v kuse celej bez problému jako celek-dole v liště délka filmu třeba 1:35:15,dnes dole je v lište čas jen jednoho chapteru třeba 21:10 a pak naskočí další ale sním již zmíněný zvuk originálu.Zkoušela jsem danej program odinstalovat a znovu nainstalovat ale problém setrvává.Prosím poraďte jak tyto chyby odstranit aby program fungoval jako dříve bez problému.Předem děkuji za kladné a dobré odpovědi které samozdřejmě ohodnotím.Hanka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Zmíněný formát filmu se musí převést na např AVI.Potom to půjde přehrát.Ze zkušenosti je lépe stahovat filmy již hotové a převáděním se nezabývat.

hanicka*
hodnocení

To ano a take je stahujeme AVI,ale problém je jinde*nevi*

doplněno 26.05.11 19:00:

" Dříve DVD film frčel v kuse celej bez problému jako celek-dole v liště délka filmu třeba 1:35:15,dnes dole je v lište čas jen jednoho chapteru třeba 21:10 a pak naskočí další ale sním již zmíněný zvuk originálu"Každopádě díky za odpověď @des

bena*
hodnocení

0x

Já bych VLC Media Player odinstaloval a stáhl a nainstaloval program CCleaner. S ním projet jak disk, tak hlavně Registr.

CCleaner stahujte například zde → piriform.com/...

Pak bych nainstaloval bych K-Lite Mega Codec pack a nastavil asociace pro Windows Media Player.

Při instalaci K-Lite postupujte pomocí obrázků níže.

K-Lite Mega Codec Pack stahujte třeba zde → slunecnice.cz/...

VLC media player 1.1.9
bena*
27.05.11 14:11

II

VLC media player 1.1.9 #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]