Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o radu, nemám s tím žádnou zkušenost...
Mám starý PC - připojený kabelem od provozovatele, nyní jsem si koupila notebook a chtěla bych bezdrátové připojení - wifi
Jak to funguje?Provozovatel mi dá router a vše potřebné nebo musím toto koupit sama?A prosím o radu jakého provozovatele zvolit, kamarádka mi říkala že starnet jí připojení udělal zdarma na stránkách mají 490 kč, děkuji moc
Jestli ti stávající poskytovatel vyhovuje, prostě si jen kup wifi router (lepší je koupit si jej sama, než přes poskytovatele netu), ten připojíš namísto "starého PC" (to pak můžeš kabelem připojit také), na routeru nastavíš wifi a připojíš notes... Zní to velmi jednoduše a ve skutečnosti to není o mnoho složitější...
OK - pokud ti nevyhovuje poskytovatel (nebo stávající tarif) změň je(j) - zbytek (pořízení si vlastního routeru) přesto platí...
No když jsem hledala na netu ceny tak to mají firmy levnější než můj poskytovatel takže by to asi chtělo změnu..přijde mi zbytečný platit víc když enmusim, což?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.