Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet + kabelová televize

Od: 5katka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, poradíte mi někdo, kde seženu připojení (internet a kabelovou televizi) na adresu Koněvova 239, Praha 3.

Díky moc

Katka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luccy*
hodnocení

0x

Asi by bylo dobré se poptat u prodejců, kteří toto poskytují, na okolnosti týkající se rychlosti připojení a signálu pro TV. Například: UPC, O2

5katka*
hodnocení

To už jsem zkoušela, ale ani O2 a UPC na té adrese nemají nic:(

A musí to být kabelovka popř telefon? Co třeba wifi, tedy bezdrátově na barák: internetprovsechny.cz/...

Ceny neberte vážně, ale jako seznam poskytovatelů to vážně berte :)

5katka*
hodnocení

internet by stačil a jak zjistím, jestli je to dostupné na té adrese?

No já bych se zeptal poskytovatelů/nechal proměřit jejichž seznam jsem už psal ;)

Jen si trochu rýpnu. Když už jste měla informace o tom, co všechno u Vás nejde, nebylo od věci to rovnou napsat!

PS: že u Vás není možné UPC jsem si zjistil hned podle Vaší adresy, ale že by tam nešlo O2 se dosti divím. Že by do vašeho baráku nebyly nataženy telefonní přípojky. A ikdyby ne, dají se natáhnout. Pokud tam někdo, někdy používal telefon, stačí zavolat technika, ten proměří zásuvku, tu Vám zaktivují a potom si můžete vybrat jakéhokoliv operátora a od něho si nechat zřídit kabelovou televizi vč internetu.

Nebo jestli oželíte milion nepotřebných kanálů, kupte si k TV settopbox na hlavní programy a na internet používejte WIFI ... na žižkově jich bude jako máku. Stačí si pozvat nějakého kamaráda, co má notebook s wifi a ten Vám řekne jaké máte v okolí wifi sítě. Většinou podle názvu (SSID) poznáte buď firmu, či www stránky, či projekt ... pak už stačí najít jen kontakt na internetu a domluvit se s nimi. Rádi ochotně přijedou, zaměří, prodají (nebo pronajmou) směrovou anténu a jedete. Pokud budete mít štěstí, může být v okolí nějaká kavárna (jako že ji tam máte .-)) která poskytuje wifi zdarma...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]