Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nedávno jsem viděl v jednom videu na Youtube.com záběr obrazovky počítače, konkrétně záběz na kurzor myši a kolem té šipky (kurzoru) byl žlutý kruh. Jako by zvýraznění kurzoru. Nevíte prosím někdo, co je to za program? Díky moc
Díky za odpověď, ale v tomto nastavení jsem nic takového nenašel. Máte někdo jiný nápad? Díky
Zde můj screen obrazovky - poslední řádek zaškrtnut. Ten ale znamená, že kruh kolem ukazatele se objeví po zmáčknutí ctrl, aby jsi ten ukazatel našel.
Toto jsem nemyslel.
Je to program který ro takhle dělá jenom když natáčíš plochu Widnwos kdysi sem ho míval ale nevspomenu si jméno.
Kurzory tam jdou dodat. To, že tam nebude ten který hledáš ti celkem zaručim. Prostě si někdo kurzor vyrobil a nebo někdo někde stáhl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.