Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání videa z PC - zvýraznění kurzoru

Od: ladas18* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, nedávno jsem viděl v jednom videu na Youtube.com záběr obrazovky počítače, konkrétně záběz na kurzor myši a kolem té šipky (kurzoru) byl žlutý kruh. Jako by zvýraznění kurzoru. Nevíte prosím někdo, co je to za program? Díky moc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Start - Ovládací panely - Myš - Ukazatele.

ladas18*
hodnocení

Díky za odpověď, ale v tomto nastavení jsem nic takového nenašel. Máte někdo jiný nápad? Díky

wladi*

Jak píše Ladin, je to tam,musí se kliknout na možnosti ukazatele,nejspodnější řádek.

ladas18*

Zde můj screen obrazovky - poslední řádek zaškrtnut. Ten ale znamená, že kruh kolem ukazatele se objeví po zmáčknutí ctrl, aby jsi ten ukazatel našel.

Toto jsem nemyslel.

Nahrávání videa z PC - zvýraznění kurzoru
ladas18*

Myslel jsem to TAKTO. Ukazatel - šipka a kolem žlutý kruh. Věděl by někdo?

Nahrávání videa z PC - zvýraznění kurzoru #2
loupacek0

Je to program který ro takhle dělá jenom když natáčíš plochu Widnwos kdysi sem ho míval ale nevspomenu si jméno.

meryy*

Kurzory tam jdou dodat. To, že tam nebude ten který hledáš ti celkem zaručim. Prostě si někdo kurzor vyrobil a nebo někdo někde stáhl

ladas18*

Nemohl by někdo prosím takovýto kurzor vyrobit nebo někde najít, mě se nedaří :(. Díky všem.

sondaw*

Zkus se podívat sem, jestli ti to nepomůže

www.lotrointerfac/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]