Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako dať film na DVD?

Od: radusq odpovědí: 7 změna:

Potrebovala by som pomôcť.Z internetu som si do Winows Media Playeru stiahla film a chcem si ho dať na DVD no nejde to kopírovať. Skúšala som ho uložiť do zložky s filmami a zapísať na disk ale musím dať DVD do G:.1. neviem ktoré je G: a 2.ak je to to čo myslím nejdemi to otvoriť.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

black*
hodnocení

2x

Najdi s film na www.uloz.to stáhni ho , pak si stáhni Nero a přes něj to teprve můžeš vypálit , nebo klidně i jiný program ale nero se mi zdá jednoduché a kvalitní! ;)

Pokud je film např. ve formátu AVI já používám dlouhá léta ConvertXtoDVD.Ten film převede do formátu DVD a pak následně vypálí.Lze v něm vytvořit menu,kapitoly atd a je v CZ.Práce s ním je snadná.

radusq
hodnocení

@black

Mohla by som ta poprosiť o radu ako to vypáliť. Všetko sťahujem z uloz.to

Diki.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tipnu si: ve WMP sis ho z internetu pouze přehrála, ale do PS se nestáhnul. Napřed ho musíš stáhnout do PC a pak teprve se s ním dá něco dělat.

radusq
hodnocení

do PC som ho uložila lenže mne nejde to DVD načítať

naihonn*
hodnocení

0x

No, já si nemyslím, že bys jich měla víc, takže G: bude ta jediná DVD mechanika, tedy to, do čeho se strkají CD a DVD. *smich* Tak tam doporučuju vložit prázdné DVD, zavřít a zkusit pokus opakovat.

radusq
hodnocení

Opakujem to už desiaty krát. Preto som sem napísala.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]