Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení dvou monitorů

Od: marwei* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Mám grafickou kartu ATi Radeon 3650 512MB AGP tato grafika má vystup na dva monitory... moje otázka zni stačí zapojit druhý monitor a naběhne mi stejná obrazovka myslím tím plocha windovs jako na tom prvním nebo je potřeba něco nastavit? a je možné potom na jednom monitoru mít zaplou hru a na druhém mít puštěnou třeba TV? Zatěžuje to nějakou část PC víc než s jedním monitorem kromě grafické karty teda... Mám Pentium 4 3GHz, 1024MB RAM, Win XP SP2,

Díky za odpověd

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Zpravidla karta sama pozná, kolik monitorů je připojeno a posílá na ně stejný obraz. Pak si zvolíte, chcete-li plochu rozšířit a na každém monitoru zobrazovat něco jiného - hru, TV.

naihonn*
hodnocení

0x

Je lepší si k té kartě kromě ovladače nainstalovat i Catalyst Control Center a pak si to s tím určitě bez problému poradí a taky si to člověk může nastavit, jak potřebuje. A pak je to přímo i v nastavení, jako co se který z monitorů používá. Já tedy nikdy neměl dva monitory, ale pouštěl jsem si filmy z počítače na televizi.

bena*
hodnocení

0x

Trošku mimo otázku - nainstalujte si do Windows XP aktualizaci Service Pack 3 a další aktualizace například pomocí Windows Update /Start>Všechny programy>Windows Update/.

Jinak odpovědi jsou v příspěvkách výše, takže bych se akorát opakoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]