Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám grafickou kartu ATi Radeon 3650 512MB AGP tato grafika má vystup na dva monitory... moje otázka zni stačí zapojit druhý monitor a naběhne mi stejná obrazovka myslím tím plocha windovs jako na tom prvním nebo je potřeba něco nastavit? a je možné potom na jednom monitoru mít zaplou hru a na druhém mít puštěnou třeba TV? Zatěžuje to nějakou část PC víc než s jedním monitorem kromě grafické karty teda... Mám Pentium 4 3GHz, 1024MB RAM, Win XP SP2,
Díky za odpověd
Je lepší si k té kartě kromě ovladače nainstalovat i Catalyst Control Center a pak si to s tím určitě bez problému poradí a taky si to člověk může nastavit, jak potřebuje. A pak je to přímo i v nastavení, jako co se který z monitorů používá. Já tedy nikdy neměl dva monitory, ale pouštěl jsem si filmy z počítače na televizi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.