Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mazání adres

Od: pjootr odpovědí: 11 změna:
Ahoj. Prosím kdo mi poradí jak mazat adresy, které se objevují po otevření okna Adresa v prohlížeči? Moc děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yenda*
hodnocení

0x

Nástroje / možnosti internetu / obecné / vymazat historii

Je možné vymazat i cookies, ale to už je paranoia :)

yenda*
Přikládám obrázek:
Mazání adres
pjootr
hodnocení

DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.
cool*
No pokud si člověk prohlíží nelegální stránky, a počítač používá ještě někdo jiný jako třeba v práci, pak to není paranoia ale nutné bezpečnostní opatření!
Tak to mu moc nepomůže páč si to jde vytáhnout na proxy serveru ;)

pjootr
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale ještě jeden dotaz. Nedali by se vymazat pouze některé adresy a né všechny?

Samozřejmě to jde. Na Exploreru (verze 6) dát Historii (panel nástrojů zelené kolečko) v levém okně se objeví historie po týdnech a u každé stránky lze pravým tlačítkem získat nabídku Rozbalit nebo Vymazat.

pjootr
hodnocení

Díky moc, ale asi jsem to špatně popsal. Když v prohlížeči rozevřu okno ADRESA (klikem na tu malou šipečku vpravo) tak se objeví navštívené adresy seřazené podle abecedy. A mě jde o to, když třeba chci jednu adresu vyhodit, jak to udělat. Vtip je v tom, že ta adresa vůbec nemusí být zapsana v historii (např. po předchozím vymazáním), ale v tomto okně zůstává pořad. Diky za rady.

yenda*
V tomto případě existuje pouze jediná cesta, a to zásah do registrů. Seznam rychlých odkazů z panelu adresa se ukládá právě sem. Nebudu to tady detailně rozepisovat, protože je to volba pouze pro zkušené uživatele a ti už budou vědět kam sáhnou. Pro ostatní bohužel zůstává volba buď všechno, nebo nic.

pjootr
hodnocení

Dík za radu. Fakt mi pomohla. Nenašel by se prosím někdo ochotny detailně to rozepsat. Děkuji
Mno jo yenda má pravdu, už jsem si to našel taky i když jsem to nikdy nehledal ;)
1) dej start/spustit/regedit tam dej úpravy,najít a napiš si tu adresu co chceš smazat, to je tak když nevíš kde přesně to je
2)
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerTypedURLs
HKEY_USERSS-1-5-21-1708537768-1336601894-839522115-1001SoftwareMicrosoftInternet ExplorerTypedURLs
To jsou cesty u mě, ta druhá bude u tebe jiná páč to je ID mého profilu.
Každopádně podle mě je lepší mazat rovnou všechno i s obsahem offline a cookies a pokud se budeš vrtat v registru tak opatrně a dobrý je taky přes soubor/exportovat si vyexportnout alespoň ty položky co edituješ aby jsi měl zálohu. V tohle má yenda pravdu- běžný uživatel by se tam vrtat neměl,můžeš si znefunkčnit systém...tak teď víš všechno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]