Nástroje / možnosti internetu / obecné / vymazat historii
Je možné vymazat i cookies, ale to už je paranoia
yenda*
Přikládám obrázek:
pjootr
DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ.
cool*
No pokud si člověk prohlíží nelegální stránky, a počítač používá ještě někdo jiný jako třeba v práci, pak to není paranoia ale nutné bezpečnostní opatření!
Samozřejmě to jde. Na Exploreru (verze 6) dát Historii (panel nástrojů zelené kolečko) v levém okně se objeví historie po týdnech a u každé stránky lze pravým tlačítkem získat nabídku Rozbalit nebo Vymazat.
Díky moc, ale asi jsem to špatně popsal. Když v prohlížeči rozevřu okno ADRESA (klikem na tu malou šipečku vpravo) tak se objeví navštívené adresy seřazené podle abecedy. A mě jde o to, když třeba chci jednu adresu vyhodit, jak to udělat. Vtip je v tom, že ta adresa vůbec nemusí být zapsana v historii (např. po předchozím vymazáním), ale v tomto okně zůstává pořad. Diky za rady.
yenda*
V tomto případě existuje pouze jediná cesta, a to zásah do registrů. Seznam rychlých odkazů z panelu adresa se ukládá právě sem. Nebudu to tady detailně rozepisovat, protože je to volba pouze pro zkušené uživatele a ti už budou vědět kam sáhnou. Pro ostatní bohužel zůstává volba buď všechno, nebo nic.
Mno jo yenda má pravdu, už jsem si to našel taky i když jsem to nikdy nehledal 1) dej start/spustit/regedit tam dej úpravy,najít a napiš si tu adresu co chceš smazat, to je tak když nevíš kde přesně to je 2) HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerTypedURLs HKEY_USERSS-1-5-21-1708537768-1336601894-839522115-1001SoftwareMicrosoftInternet ExplorerTypedURLs To jsou cesty u mě, ta druhá bude u tebe jiná páč to je ID mého profilu. Každopádně podle mě je lepší mazat rovnou všechno i s obsahem offline a cookies a pokud se budeš vrtat v registru tak opatrně a dobrý je taky přes soubor/exportovat si vyexportnout alespoň ty položky co edituješ aby jsi měl zálohu. V tohle má yenda pravdu- běžný uživatel by se tam vrtat neměl,můžeš si znefunkčnit systém...tak teď víš všechno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.