Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení z Facebooku

Od: marinka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer prosím o radu jak se odhlásit z užívání Facebooku.Předem děkuji za radu a odpovědi. Přeji pohodové dny Marinka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Vpravo nahoře účet a odhlášení.

hop®
hodnocení

0x

Mari, jestli myslíš zrušení registrace s vymazáním všech údajů, tak to nejde, Můžeš svoji registraci "pozastavit", ale Tvoje data tam zůstanou. FB je prostě vir a svině!

bena*

Jde zrušit? Stačí kliknout na tento odkaz → facebook.com/...

A to stačilo jen zadat do Bing.cz heslo "Jak zrušit účet na Facebooku".

doplněno 25.05.11 14:35:

Omlouvám se, tam místo otazníku má být vykřičník /!/

Jinak facebook účet lze zrušit pomocí tohoto odkazu, který jsem uvedl výše > facebook.com/...

plechacek*
hodnocení

0x

Já jsem to vyřešil celkem jednoduše. Řekl jsem kamarádovi, ať mi založí nějaký nový e-mail, a ať k němu on zvolí heslo. Ten e-mail jsem pak zadal místo stávajícího do facebookového profilu. Poté kamarád opět zvolil nové heslo k facebooku a je vyřešeno. Ani jedno heslo neznám, nedostanu se tam. Pokud jde o data tam uložená, všechno, nebo co chcete, si smažte.

P

ladas18*
hodnocení

0x

Zde něco o zrušení účtu :

jedenbod.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]