Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu... včera mi najednou přestalo fungovat odesílání emailů z outlook express, stahování ze seznamu jde bez problému, ale odesílat nelze. V ničem jsem se nešťoural, tak to nechápu. Vyskočí tato hláška:
Došlo k neznámé chybě. Účet: pop3.seznam.cz, Server: smtp.seznam.cz, Protokol: SMTP, Odezva serveru: 421 Cannot connect to SMTP server 77.75.72.48 (77.75.72.48:25), connect timeout, Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 421, Číslo chyby: 0x800CCC67
Vypadá to, že nastavení je OK, jen vypršel časový limit pro spojení s SMTP serverem seznamu. To může způsobovat přetížení nebo jiné problémy na Seznamu a může to samo pominout. Nebo můžete zkusit prodloužit časový limit pro spojení. V OE z menu "Nástroje" -> "Účty" -> vyberat poštovní účet a kliknout na "Vlastnosti" a posunout jezdce "Časový limit serveru" .
Chyba pravděpodobně není "na Vašem přijímači", seznam už nepoužívám ani jako vyhledávač, a mých osm mailových adres mám kdekoli jinde, prostě tam, kde fungují...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.