Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde outlook?

Od: mrzout odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu... včera mi najednou přestalo fungovat odesílání emailů z outlook express, stahování ze seznamu jde bez problému, ale odesílat nelze. V ničem jsem se nešťoural, tak to nechápu. Vyskočí tato hláška:

Došlo k neznámé chybě. Účet: pop3.seznam.cz, Server: smtp.seznam.cz, Protokol: SMTP, Odezva serveru: 421 Cannot connect to SMTP server 77.75.72.48 (77.75.72.48:25), connect timeout, Port: 25, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 421, Číslo chyby: 0x800CCC67

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zavolejte poskytovateli internetového připojení, ať Vám sdělí svůj SMTP server. Je možné, že SMTP seznamu blokuje a vyžaduje, aby zákazníci používali jeho.

zkrat*
hodnocení

0x

Vypadá to, že nastavení je OK, jen vypršel časový limit pro spojení s SMTP serverem seznamu. To může způsobovat přetížení nebo jiné problémy na Seznamu a může to samo pominout. Nebo můžete zkusit prodloužit časový limit pro spojení. V OE z menu "Nástroje" -> "Účty" -> vyberat poštovní účet a kliknout na "Vlastnosti" a posunout jezdce "Časový limit serveru" .

Proč nejde outlook?

hop®
hodnocení

0x

Chyba pravděpodobně není "na Vašem přijímači", seznam už nepoužívám ani jako vyhledávač, a mých osm mailových adres mám kdekoli jinde, prostě tam, kde fungují...

hodnocení

0x

Sám používám mimo jiné i seznam mail a smtp včera běhalo v pohodě. Asi to začal poskytovatel blokovat, zkusil bych tedy info u něj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]