Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, začal mě zlobit NIS a tak se chci zeptat. Používáte někdo antivir od Microsoftu? Jaké máte zkušenosti? Jak zatěžuje PC a jakou má ochranu?
Moc děkuji.
Maruš já ho používám taky a žádné problémy nemám. Pokud jde o naše periodika, ty už jsem dávno přestal brát vážně.
doplněno 22.05.11 23:48:Norton tak to se ani nedivím, kdysi jsem ho používal taky asi měsíc a pořád nějaké problémy. Tak jsem ho "vyhodil" od té doby mi tady leží instalační CD jak mrcha. Asi ho pověsím na třešeň kvůli špačkům, tam aspoň bude užitečný. :D
Are díky, tak to jdu do něj. To víš, věřím Ti. Já si jinak zničím noťásek asi. Nechápu to, ničí mi ho Norton asi tak od nového roku.
Dělám naprosto běžně to, že mám otevřené poradte, facebook a můj mail. To je pak právě to, že mě všichni vidí online a já přitom lítám bůhví kde.
No a jakmile je noťásek delší dobu v nečinnosti, Norton dělá kompletní kontrolu. Já po nějaké době přijdu a mám všechno totálně zamrzlé. Dívám se na plochu, kurzor fuč, myš nesvítí, nereaguje, správce taky nezapnu, trojhmat taky nefunguje, prostě konec a natvrdo vypnout.
To je divné a tak Nortonu řeknu pápá.
Ještě jednou díky za radu.
Ač v posledním testu pohořel, tak bych ho pořád zařazoval do katerogie těch lepších antivirů. Zátěž počítače není moc vysoká, ale rychlost testování souborů je jedna z nejpomalejších a oproti avastu je jako hlemýžď. Pro běžného člověka je dobrý, protože je velmi jednoduchý.
Jinak antivir na ochranu nestačí, dobré je mít i antispyware program /třeba Spybot Search & Destroy, nebo SUPERAntispyware, nebo jiný/ a také firewall /třeba Sunbelt Personal Firewall, nebo Comodo Firewall, nebo Outpost Firewall, nebo jiný/.
Já za sebe bych Vám doporučil avast! a zvlášť verzi Pro, protože virtualizace procesů je úžasná věc. A pokud chcete Internet Security, proč ne, ale já si radši ochranu poskládám sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.