Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft Security Essentials používáte někdo

Od: marenka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, začal mě zlobit NIS a tak se chci zeptat. Používáte někdo antivir od Microsoftu? Jaké máte zkušenosti? Jak zatěžuje PC a jakou má ochranu?

Moc děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x
marenka*
hodnocení

*sok* Bussi, tak to jste mě moc nepotěšil. *smich*

macek*
hodnocení

2x

Ano mám ho a jsem s ním spokojená

ar*
hodnocení

2x

Maruš já ho používám taky a žádné problémy nemám. Pokud jde o naše periodika, ty už jsem dávno přestal brát vážně.

doplněno 22.05.11 23:48:

Norton *smich* tak to se ani nedivím, kdysi jsem ho používal taky asi měsíc a pořád nějaké problémy. Tak jsem ho "vyhodil" od té doby mi tady leží instalační CD jak mrcha. Asi ho pověsím na třešeň kvůli špačkům, tam aspoň bude užitečný. :D

Microsoft Security Essentials používáte někdo
marenka*
hodnocení

Are díky, tak to jdu do něj. To víš, věřím Ti. *modla* Já si jinak zničím noťásek asi. Nechápu to, ničí mi ho Norton asi tak od nového roku. *sok* Dělám naprosto běžně to, že mám otevřené poradte, facebook a můj mail. To je pak právě to, že mě všichni vidí online a já přitom lítám bůhví kde. *smich* No a jakmile je noťásek delší dobu v nečinnosti, Norton dělá kompletní kontrolu. Já po nějaké době přijdu a mám všechno totálně zamrzlé. Dívám se na plochu, kurzor fuč, myš nesvítí, nereaguje, správce taky nezapnu, trojhmat taky nefunguje, prostě konec a natvrdo vypnout. *zed* To je divné a tak Nortonu řeknu pápá.

Ještě jednou díky za radu. *pusa*

marenka*
hodnocení

Are, to bych nedělala. Aby Ti tam vůbec nějaké třešně zbyly. *smich*

stirecek*
hodnocení

0x

Taky ho máme v notebooku asi dva měsíce a dcera zatím, kromě závislosti nic nechytla :)

A zrovna včera jsem ho dával do dalšího noťasu, jen mě zarazilo, že baterie měla jen 9 procent. Asi dlouho někde ležel ...

marenka*

Stirečku, moc děkuju. Už nemůžu hodnotit *nevi*

bena*
hodnocení

0x

Ač v posledním testu pohořel, tak bych ho pořád zařazoval do katerogie těch lepších antivirů. Zátěž počítače není moc vysoká, ale rychlost testování souborů je jedna z nejpomalejších a oproti avastu je jako hlemýžď. Pro běžného člověka je dobrý, protože je velmi jednoduchý.

Jinak antivir na ochranu nestačí, dobré je mít i antispyware program /třeba Spybot Search & Destroy, nebo SUPERAntispyware, nebo jiný/ a také firewall /třeba Sunbelt Personal Firewall, nebo Comodo Firewall, nebo Outpost Firewall, nebo jiný/.

Já za sebe bych Vám doporučil avast! a zvlášť verzi Pro, protože virtualizace procesů je úžasná věc. A pokud chcete Internet Security, proč ne, ale já si radši ochranu poskládám sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]