Nejste přihlášen/a.
Po reinstalaci OS Windows XP mi při startu nabíhá okno /viz obrázek/. Přestože mám XP - čka originální nejsem si jit jestli mi to nějak nezkomplikuje život, protože byly původně nainstalovány s původní základní deskou a po její výměně na tento počítač. XPčka jsem již několikrát přeinstalovával a nikdy se mi toto okno neobjevovalo. Poraďte, mám program spustit, nebo ho ignorovat. Děkuji.
Záleží jakou máte licenci těch XP. Pokud tzv. krabicovou, tak by neměl být problém, pokud OEM, tak se to tomu programu nejspíš nebude líbit.
Tak jako tak je vám ten Geniune... k ničemu.
Je to "normální" aktualizace. Stornujte instalaci a pokud stahujete aktualizace, tak je sledujte, nejspíš se to zase mezi nimi objeví. Nestahovat (zrušit fajku) a naopak označit příště na tuto aktualizaci neupozorňovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.