Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napájení CPU

Od: black0ut* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, prvně skládám PC a potřebuji se ujistit.
Od zdroje (seasonic x-660 gold) mám 2x4pin a na desce (asus p8p67 b3) mám 2x4pin. Mám nechat zapojený oba kabely (budu taktovat, takže předpokládám, že ano (i5 2500k). Jde mi o to abych to neodrovnal :) Díky

(v manuálu je to dost rozporuplně nakreslený)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Můžeš připojit celé přídavné napájení 2x4 pin nebo jen 1x4 pin, pokud ho zdroj nemá. Bez připojení ti systém nepojede. Je to popsáno v manuálu na straně 2-28 a 2-40.

black0ut*
hodnocení

Já jen poteboval vědět, či dát oba nebo stačí jeden, ale kvůli OC jsem dal oba :)
V manuálu to bylo trochu rozporuplne zobrazeno.

sinner

Co na tom máš rozporuplný? co jsem se díval tak by mě nenapadlo tam dat jen jeden. Pokud dělám O.C. poprvé tak asi mám scestné otázky -pak to beru;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]