Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebuji poradit. Jsem technický antitalent a potřebuji zjistit, jak se dá nejlevněji (matka samoživitelka) vyřešit jeden monitor nebo TV, aby vše fungovalo jako PC a televize. S přepínáním. Dcerka měla takový monitor od dědečka, včera dosloužil a já hledám nejlevnější možnost, jak jí znovu zprovoznit PC i TV. Je lepší shánět monitor nebo TV? Co je levnější a máte nějakou zkušenost, co je lepší? Všem moc děkuji.
Mám necelý 3 měsíce tudle televizi kterou používám i jako monitor k počítači a oboje mi (až na zatím nevyřešenej problém jakej disk HDD k nahrávání z TV) vyhovuje v pohodě.
doplněno 05.03.13 22:42:A špatnej přístup ke zdířce na sluchátka. Když je chci v noci připojit, musím pootočit televizi minimálně o 40° a ohnout se dost nízko a svítit si na zdířku baterkou. Teď nechávám kolík jenom povytaženej.
Já si nedovedu představit, kde ji máš jako monitor umístěnou a z jaké vzdálenosti na ni koukáš. Je to tajemství?
Monitor s tunerem je dobrá volba. Synátorovi jsme to koupili někde před 2 lety a nikdy si nestěžoval. 21 palců monitor je luxus který nemám ani já u počítače a na koukání z postele přes dětský pokoj mu jako televize 21´´ taky vyhovuje.
Ale ano, monitor jako taková náhradní televize v pokojíku nebo pracovně, proč ne. Ale přece jenom, v běžném českém obývacím pokoji je lepší mít před sedací soupravou plnohodnotnou TV minimálně 32´´.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.