Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ze dne na den nefunguje 1 reproduktor

Od: skylen* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám problém s reproduktorem. Včera ještě fungovaly oba dva, ale dnes z nenadání 1 reproduktor přestal fungovat. Zkoušel jsem restart počítače, vypnout a zapnout reproduktory atd..., ale nic. Tak prosím o pomoc..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Notebook vs PC s reproduktory?

Pokud je to notebook, tak jestli jste nejak omylem v rozsirenem ovladani hlasitosti nenastavil vyvazeni reproduktoru na jednu stranu, nebo neodpadl dratek od reproduktoru, tak me uz nic jineho nenapada, nez ze je reproduktor kaput.

Pokud jsou to stolni reproduktory, tak muze byt nakopnuty konektor u bedny, povytazeny jack na case, nebo zkratka jen preruseny kabel diky ohybum, prejezdu zidli, atd... Pak bych zkusil rozebrat reproduktor a zkusit repro naprimo

skylen*
hodnocení

Jedná se o PC .. rozebrat? No to mě děsí...

mkat*
hodnocení

0x

Tak skus tie reproduktory na nicom inom.Trebars MP3-ke, alebo inom pocitaci.Potom uvidis ci je chyba v pocitaci alebo v reprakoch.Moze byt vadny kabel k reprakom(pokial ho casto vyberas s pocitaca),alebo reprak,alebo elektronika v nom.Tazko je takto radit.

skylen*
hodnocení

No teď jsem zjistil, že se mi to teď o dost ztlumilo(samo) skoro vůbec nic neslyšim i když to dám nahlas.

mkat*
hodnocení

0x

No tak to potom vyzera na vadny konektor ,kabel ,alebo zosilovac.Ozaj napajanie je OK? Potenciometer reaguje?Nechrci pri pretacani?Dost malo informacii.

hodnocení

0x

Nejdřív zkusit zapojit do PC místo reproduktorů sluchátka a pak dělat závěry ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]