Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Omluvám se nejsem moc znalá PC proto bych si dovolila požádat o pomoc.Mám v noteboku Web cameru a k ní jednoduchý prográmek který umožnuje udělat i nějaké video či foto.Prográmek tvoří video v Avi v šílené velikosti kdy asi 1 minuta zabere cca 1GB takře třeba 10 minut videa 10GB.Je to hodně ale s tím asi nic nikdo neudělá.Hlavně ale co potřebuji poradit jak zadat cestu kam má prográmek video v noteboku ukládat?Notebook mám rozdělěn na virtuálně na 2 HDD C a D a video se automaticky ukládá na C do složky video.Potřebuji aby se mi video ukládalo na vytvořenou složku na D.
Prográmek zadání cesty nikde nenabízí.Pokud to vůbec lze ukládat jinam než se autom.ukládá předem děkuji za pomoc a jak postupovat.Děkuji Jana
Napište 1) Operační systém (každý má trochu jiné ovládání) 2) Typ notebooku (muze se hodit) 3) Název programu, v kterém video natáčíte.
Nastavení programu tam jistě bude, protože ve výchozím nastavení to právě dělá takhle veliká videa. Každý, byť nejhorší prográmek na natáčení videa umožňuje nastavení rozlišení, jasu, kontrastu a cesty pro uložení souboru. Doporučuji, abyste (až Vám někdo poradí s cestou) si nechala poradit i se správným nastavením zachytávání videa.
Dobrý den.Děkuji za odpoved.
Takže 1.Windows 7 2.Acer Extensa 3.Acer Crystal Eye Webcam
Kdyby někdo věděl i to zmenšení videa včetně cesty...Budu moc ráda
A ještě jednou děkuji Jana
Aha. Tak jsem pohledal na netu a Crystal Eye Webcam je skutecne jen nejaky oholený program a nic neumí
Doporučuji si přečíst tento článek a vybrat si jiný program pro ovládání vaší Webkamery.
Aha.Já Vám strašně děkuju za pomoc a ochotu!
Zeptám se ještě mohu ten Crystal Eye nechat v notebooku a nainstalovat nový? Nebo musím odinstalovat Crystal Eye a teprva pak instalovat nový?A který mi doporučítě z těch odkazů? Nepotřebuji žádné parádičky a blbosti jen občas něco natočit a uložit nebo pohovořit na skype.
Který by pro mě byl vhodný z Vašeho odkazu? Omluva opravdu se moc nevyznám..
Ještě jedno poděkování Jana
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.