Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mam modem Huawei EchoLife H/... ale je slabý signál a poradili mi aď si dám silnější anténu ale ona je interní tak jak jí tam mám dát?A když tak i jakou anténu.Děkuji + jsem našel asi obrázek té wifi
U 99% procent routrů nelze interní anténu vyměnit, občas lze vyměnit za celý čip ale to asi těžko v tomto případě.
Je lepší koupit wifi router s anténou externí, většinou se tak dosáhne lepší kvality přenosu u levnějších routrů zaroveň lze anténu za pár korun prodloužit, vyměnit či jink upravit...
Každopádně v tomto routru anténa upravit nelze i kdyby byla přístupná jako plošný spoj a někdo tam něco dopájel elektronika na to nebude dmenzovaná a nebude fachat už možná vůbec.
Jeddiná možnoat je dát router na centrální a snad i vyšší místo pokud leží na zemi.
Celkem obyčejný router s wifi dnes stojí 300-500 czk a funguje v rámci možností spolehlivě.
Přesně tyhle dva malé konektory se dají najít i na miniPCI WiFI kartách do notebooku. Sehnal bych si kus drátu s konektorem ze starého noťasu a na druhý konec dal SMA konektor a na to prut.
Je spousta webů s náhradními díly a ty kousky kabelů tam určitě budou mít.
Teda doufám, že to jsou ony měděné trychtířky do kterých se to strká. Mám fotku ztmavlo a nemám program na zesvětlení (momentálně žádný graf. program)...
doplněno 30.12.12 10:54:notebook díly anténa:
vygooglí pár odkazů a všechny konektory stejné: notebooky.ae.cz/...
doplněno 30.12.12 10:58: Tohle jsem myslel, kdyby ty konektory byly stejné
Tady je návod na stejnou úpravu(doplnění externí antény) u COMTRENDu. Berte to jako nápad, třeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.