Nejste přihlášen/a.
Čau,chtěl bych se zeptat,mam USB DVB-T tuner a na NTB mi funguje(naladí všechny programy) a na stolním pc ne(jako program funguje,ale nemůžu naladit programy).Nevíte co by mohlo mýmu pc chybět,že to nejde?Dík
Proč tak silná slova? Prostě jsi si koupil levný šunt a stačí se podívat na net a zjistíš, že nejsi sám kdo má stejný problém:
Prostě zahodit a koupit cokoliv od Aver Media, mé zkušenosti jsou takové, že kde nechytnu na jiné settoboxy, Tv karty, USB tunery nic (přesněji signál je nedostatečný 40 a méně procent ), tak tuner od Averu se pořád bezproblémově chytá, zatím jsem neměl v ruce nic lepšího jako je Aver.
doplněno 20.05.11 10:24:stačí nebýt líný a trochu hledat na netu, poradna není všemocná, zvlášť když je asi málo majitelů , kteří si tenhle přístroj zakoupilo.
v odkazu na diskuzi jsem našel třeba tuhle radu:
...Zdravím, tak mi to taky nešlo. Mám Windows XP. Po čtrnácti dnech jsem si udělal čas a ze stránek microsoftu stáhnul hotfix a balík Servis pack 3 (měl jsem ho nainstalovaný už předtím). Poté jsem instaloval hotfix a nakonec reinstaloval Servis pack 3. A jde to na společnou i tu malou anténu. Mějte se a hlavně pevný nervy ...
Trvalo mi to asi 10 minut
ted se mi stalo to same ...z niceho nic na win 7 po instalaci oprav...mam avermedia a signal dvb-t 0%...analog a radia ok...dvb-t v pr...zatim nemam reseni
Mám již delší dobu Sencor a dovoluji si sdělit vám mé poznatky.Stává se , že i když ukazatel kvality signálu ukazuje 100%, že někdy nechce obraz naskočit.Věnoval jsem se tomuto problému a domnívám se, že problém je v tom, že jakmile poklesne síla DVB- signálu, tak i když ukazatel ukazuje 100%, tak ve skutečnosti je signál slabší.Příští den jde zařízení zase bezchybně.Používám Win XP a mám Servis pack S3.Ještě takový poznatek, který možná některým čtenářům této rubriky pomůže.Používám prutovou anténu,která je součástí dodaného kompletu.Postavíte-li tuto anténu na kovovou krabičku, zázračným způsobem dojde k zesílení signálu nejméně o 40%.Vyzkoušel jsem i použít samotné víčko od plechovky o průměru asi plechovky od bonbonů a pod.svisle orientované pod anténkou /u nás máme vertikální polarizaci/.Některý technicky zdatnější čtenář z oboru by nám mohl vysvětlit, jak to, že to takto funguje.
Pravdu díš
Já si kdysi pořídil tohle -> abclinuxu.cz/... :D
No taky nebudu používat silná slova, ale zmetek největší na aukru to stálo nějaký 2stovky, chtěl jsem vyzkoušet, zda něco takového může fungovat. ... nemůže :D
Majitel se dušoval, že to doma funguje a že jich už prodal xx (nebyla to aukce, ale prodej) a že mi klidně vrátí peníze, když to pošlu zpět. Ale kdo by to balil a lítal na poštu kvůli 200 aspoň mám na stole větší bordel
no nevim, a jamým způsobem je k DVBt připojena anténa v každém z obou případů? nemůže to být slabým signálem.
Nemáte do USB TUNERU zapojenou společnou anténu? Domovní rozvody antén se s PC často hádají a do tuneru je zanášen brum protože PC je poctivě uzemněno přes ochranný kolík, kdežto notebook ne.
To že anténa chytá lépe na kovovém podkladě je celkem logický jev - říká se tomu protiváha a běžně se to používá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.