Nejste přihlášen/a.
Nejde mi nainstalovat program SPMT-píše to nějakou chybu(viz níže).Když jsem dal YES tak jsem se dostal na tuhle stránku msdn.microsoft.com/... -zadal jsem tam svůj jazyk a stáhl, poté nainstaloval.No a ted když chci nainstalovat SPMT tak to píše to samé. můžete poradit?.děkuji za odpověď
doplněno 19.05.11 00:13:ještě předtím než jsem zadal jazyk tak jsem kliknul na "Download .NET 4"
No jo, ne ve všem jsou .Net Frameworky různých verzí kompatibilní a i když ano, tak jsou i případy, že program stejně vyžaduje mít nainstalovaný ten konkrétní, takže v tomhle případě prostě opravdu i verzi 2.0. Já mám nainstalované verze 1.1, 2.0, 3.0 a 3.5 a všechny programy jsou spokojené. Asi verze 3.0 by ani nebyla potřeba, 3.5 by stačila, ale takhle mám jistotu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.