Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci si u CEWE nechat vyvolat fotografie. V nabídce je také optimalizace fotografie?Co to znamená? Je nutné optimalizace, pokud už jsem si fotografie sama upravila?Např. odstranila červené oči? Nebo je optimalizace něco uplně jiného?
Díky
Těžko říct, co je zrovna v tomto případě míněno onou "optimalizací"... Obecně jde o takovou úpravu, aby fotky vypadaly co nejlépe - barevnost, kontrast, čevené oči, kompozice...
Každopádně - pokud sis fotky upravila tak, jak chceš aby vypadaly, nenechej na ně někoho sahat - zejména, pokud ti dopředu přesně neřekne, co s nimi provede a proč...
Letmo jsem si prošel CEWE, kromě toho, že pokud nebude optimální rozvržení na stránce, tak lze nechat pomocníka programu vybrat optimální řešení jsem nic o optimalizaci nenašel, jen ve cewe-fotokniha.cz/... úplně doce se píše, že pokud jsou už fotografie barevně upravené, má se deaktivovat "automatická korekce obrazu v laboratoři".
Vzhledem k tomu, že "optimalizace"také může být třeba jen datová (zmenšení datové náročnosti ftoky vzhledem k velikosti), dopručuju podrobně nastudovat celý manuál a případně se obrátit s dotazem přímo na firmu. V každím přpadě bych si nechal fotky uložené v originál stavu, pak stav po své úpravě a pokud to program umožňuje, tak i kopii fotek zadaných ke zpracování, protože podle smluv. podmínek oni za dodaná data neručí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.