Nejste přihlášen/a.
Přeinstaloval jsem OS windows XP na vistu a ted bych ho chtěl přeistalovat znovu na XP.Dal jsem do mechaniky CD s XP a přes startovací menu jsem dal instalovat z CD a instaloval jsem. Jenže běhen nějakého kopírování to nenašlo nějaký soubor a dal jsem možnost "vyhledat znovu"-jenže nic to neudělalo tak jsem dal přeskočit.Nenašlo to i více souborů tak jsem udělal to samé.pak se systém restartoval a dostalo se k instalaci-jenže mi to napsalo chybu, že nějaké soubory nebyly nalezeny a nejde pokračovat v instalaci. nevim co s tím. může poradit?..děkuji za odpověď
doplněno 18.05.11 17:53:může to být tím že když jsem instaloval vistu tak jsem neskopíroval soubory na disku co tam byli když tam bylo XP?tvz. složku windows.old jsem nevytvořil?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.