Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalování visty na XP

Od: lukeos* odpovědí: 3 změna:

Přeinstaloval jsem OS windows XP na vistu a ted bych ho chtěl přeistalovat znovu na XP.Dal jsem do mechaniky CD s XP a přes startovací menu jsem dal instalovat z CD a instaloval jsem. Jenže běhen nějakého kopírování to nenašlo nějaký soubor a dal jsem možnost "vyhledat znovu"-jenže nic to neudělalo tak jsem dal přeskočit.Nenašlo to i více souborů tak jsem udělal to samé.pak se systém restartoval a dostalo se k instalaci-jenže mi to napsalo chybu, že nějaké soubory nebyly nalezeny a nejde pokračovat v instalaci. nevim co s tím. může poradit?..děkuji za odpověď

doplněno 18.05.11 17:53:

může to být tím že když jsem instaloval vistu tak jsem neskopíroval soubory na disku co tam byli když tam bylo XP?tvz. složku windows.old jsem nevytvořil?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zformátovat a instalovat na čistý disk. Jinak tam zůstávají různé nesmysly, které pak dělají problémy.

hodnocení

0x

Instalaci proveď nabootováním instalačního DVD Windows XP při startu PC. V průběhu instalace doporučuji smazat celý disk a případně udělat přerozdělení diskových oddílů. Podrobný postup je uveden třeba zde:

blog.antonindanek.cz/...

adminxp.cz/...

lukeos*
hodnocení

dá se přeinstalovat vista na XP z CD XP, který je pouze na obnovu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]