Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazeni taktu CPU

Od: martinxx1 odpovědí: 4 změna:

Dobry den mam pretaktovany cpu,tak proc mi vista v ovladacich panelech-system a udrzba-zobrazit velikost RAM a rychlost procesoru

zobrazuje stale defoultni hodnoty?Jednou mi to myslim vista zobrazila ale nyni to tam zase neni CPU-Z my ukazuje ze nataktovano mam,tak ceho se mam drzet?Nemuze vista to taktovani nejak blokovat ze si myslim ze mam nataktovano a pritom to mam na default?Taktoval jsem v biosu a benchmark mi ukazuje vice bodu nez na default taktech

predem dekuji za odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinxx1
hodnocení

Tak jsem zjistil ze staci vypnout v BIOSu setrici funkce a dat maximalni nasobic a uz to ve windows zobrazuje navysene takty nevite proc to tak je?

Setrici funkce ti vracela takt na default hodnoty. Neřeš :)

martinxx1
hodnocení

Nojo ale cpu-z ukazoval 3.8ghz ale win 3.0ghz takze jsem prakticky 3.8ghz nevyuzil?Jel jsem jen na tech 3.0ghz az do vypnuti setricich funkci?

Tak to už chceš po mě moc :) já jen vím, že při taktování se maji šetřící funkce vypnout, jinak to právě vrací na výchozí hodnoty, když to není vyladěný a stabilní, ale proc ti CPU-Z ukazoval spravne hodnoty nechapu. Raději tě odkážu na forum overclockingu ... tam Ti jistě někdo zodpoví všechny tvé dotazy :)

4um.overclocking.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]