Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze instalovat rovnou Service pack 2?

Od: martinkun odpovědí: 9 změna:

DObrý den, koupil jsem starí pc a je v něm xp, a k pc jsem dostal cd vistu sp2 home, můu si jí tam nainstalovat nemusí být prvně SP1?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

2x

Starý PC a Vista to nikdy nedělalo dobrotu. To tam radi nainstaalujte Windows 7 :)

hodnocení

2x

Nechte tam XP, nebo jak píe Kangaroo - dejte tam Win7...

Visty určitě ne.

martinkun
hodnocení

Tak dobře ja si ho koupm ale zatím můu mit vistu ne?

luke237
Bych si radeji za ty penize koupit novejsi PC *ee*
martinhajek*
Mám Visty na notebooku s AMD ATHLON X2 64 (takt 2 GHz), 4GB RAM a pohoda. Neseká se to, nikdy se to ani nesesypalo. V čem jsou Win 7 lepí?

Dvěma slovy? Ve vem...

Lepí správa paměti, stabilnějí běh, nií poet aplikačních vláken pro běh systému, mení spotřeba handlerů, méně procesů běících (a nutných) pro běh systému, atd.

martinhajek*

k2
13.01.13 14:51
hodnocení

0x

nemusi

luke237
hodnocení

0x
Kazdy SP obsahuje rozdily oproti puvodni verzi, neboli zahrnuje v sobe i vsechny predchozi SP. Napr. SP3 "obsahuje" i SP2 a SP1.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]