Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVDrip na 700 MB

Od: lukeos* odpovědí: 3 změna:

Když já dělám DVDrip z DVD filmu na avi tak mám vzdycky velikost soubouru tak kolem 1,3 GB ale na internetu ke stažení bývají i soubory s velikostí kolem 700 MB.Jak mám udělat dvdrip na takovou velikost souboru.? můžete poradit?.děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nepisete který program pouzivate, takze vam nikdo presneji neodpovi, nezli tim, ze musite zmenit nastaveni kodeku.

Takze najdete nekde v nastaveni programu bitrate (datovy tok) a pohrajte si s hodnotami. Take se to lisi rozlisenim videa. Jestli udelate 320x240, nebo VGA 640x480 nebo pak HD 720x480. Take vyhazet zbytecne zvukove stopy, titulky, ... ale jak rikam, bez presnejsich informaci nikdo presneji neodpovi.

rendys1989*

JJ mate dcela pravdu smazat vsechny bonusy,titulky a jazykove stopy a pak ta kvalita toho filmu vetsinou to je na netu tak v 16:9 a v 1,3 se daji sehnat prave HD kvalitny filmy pod 1Gb uz jsou mene kvalitny vim podle skusenosti

juldab*
hodnocení

0x

Velokost vide se odvíjí od mnoha požadavků. Roališení Kvalita Koder vide a audia a v neposlední ředě i kontejner ( i když vy píšeteje jasně avi)

Záleží na čem to budete přehrávat. Pokud v compu tak jednoznašně doporučují koder 264 a audio AAC. Pokud ve stolním přehrávači tak to nejkvalitnější co tento přehrávač umí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]