Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí zvuku

Od: kozlik odpovědí: 7 změna:
Při sledování programu na WinFast DTV,vypne zvuk asi po 10 vteřinách.Při záznamu na HDD,zvuk jde.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Teď jsem to moc nepochopil:
- zvuk se vypne když se jen díváš nebo se i díváš a nahráváš
- při záznamu na HDD znamená že zvuk běží ze záznamu který jsi nahrál pomocí tuneru i když se ti při přehrávání zvuk vypnul? Nebo z jiného videa?

Je zde možnost že například nestíhá pc,nevim jestli máš dost výkoné- na příjem tv stačí relativně slabé ale na nahrávání...

kozlik
hodnocení

Zvuk se vypne,při sledování programu.Problém mám po aktualizaci windows.Když po vypnutí zvuku zapnu záznam,tak na něm zvuk jde.

Hmmm a proto nemam rád aktualizace windows na starý wokna *nevi*

No relativně univerzální rada by bylo přeinstalovat ten tuner-program tedy,případně ovladače na něj...ale to je spíš pokus i když by to pomoci mohlo, protože pokud jsi záplatoval něco co používá i ten tuner tak se tam něco mohlo volako podělat. Je to sice jen dohad ale mě osobně teď nic lepšího nenapadá (leda ještě pohledat na supportu toho tv tuneru zda to neni nějaká známá chyba... případně patch)

kozlik
hodnocení

Když odstraním aktualizace,tak to jede.Skusím pohledat na Leadteku.Dík za pomoc.
A nepsali na fórech o nějaké špatné aktualizaci (nemam o nich přehled)? Pochybuji že to dělaj všechny, to bude jedna konkrétní a je taky možný že pokud dělá větší bordel tak na to bude další aktualizace ;)
kozlik
hodnocení

O aktualizaci,která poškodila zvukovku od realteku psali,tak jsem stáhnul opravný balíček,ale nepomohlo.Nejsem sám,kdo má ty problémy hledal jsem na fórech,ale zatím žádná rada.
kozlik
hodnocení

Tak jsem našel opravu! Přeinstaloval jsem aplikaci na WinFast PVR2 ze stránek výrobce a vono to jede OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]