Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych poradit. Pořídil sem internet adsl do O2 a nevím jak změnit přihlšovací údaje do modemu
a dále pak proč se mi nechce připojit mobil na wifi síť když zadám heslo a všechno?
Dík za rady
Reakce na předešlé dva příspěvky. Já se normálně do toho menu modemu přihlásím ale tam nevím kde najít tu správnou ,,složku" kde změnit ty přihlašovací udaje k modemu. Wifi mě normálka jede s notebookem se připojím bez problémů, ale když se chci připojit přes telefon tak to napíše jen stahování IP a nic to nedělá...Přitom u notbooku žádnou IP nezadávám je to nastaveno na automatiku...
No ono je to težký konkrétně navést na nekonkrétní otázku. Přihlášení se najde jednoduše, okolo menu jako system managment, tools atd. Pokud jde o přihlášení tak oět nevíme zda linka na adsl už běhala nebo neběhala, co se vše měnilo atd. Takže jak na to odpovědět? Routery od O2 jsou pro adsl O2 nastaveny, pokud je kupovaný jinde tak se musí nastavit posdle O2 linky. Login pro adsl je jméno i heslo o2, ale defakto do běhá s čímkoliv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.