Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows

Od: remisak* odpovědí: 9 změna:
Po přeinstalaci Win. se potýkám se stejnou závadou jako před a to že po zapnutí počítače a načtení Win. stačí kliknout na nějakou složku k otevření a tím vše jako zamrzne při otevření správce úloh systému Windows v názvu procesu Složka SVCHOST.EXE uživatelské jméno SYSTEM CPU 99. když zadám ukončit proces toto se odstraní a vše funguje normálně. Antivir NOD32 nezjistil nic škodlivého. Win XP mám legální.Po odstranění složky SVCHOST EXE přestane fungovat zvuk. Předem děkuji za jakoukoli radu. M.Römiš

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jedna otázka na začátek: byla provedena kompletní instalace Win na čistý diskový oddíl nebo jsi jenom přeinstaloval stávající instalaci Windows? Pokud problém nevyřeší nahrátí dostupných aktualizací, zkusil bych zakázat v systému zvukovou kartu a po restartu zkusil co to udělá. Na vině mohou být špatné ovladače.
remisak*
hodnocení

Byla provedena kompletní odinstalace a na prázdný disk nainstalová nový Win. + nahrané dostupné aktualizace.
laden*
kompletní odinstalace mam chapat že jsi dal odinstalovat windows nebo jsi smazal složku windows?
remisak*
hodnocení

Kompletně jsem vše smazal z disku a s CD nainstaloval nově.
Windows
laden*
zkus spybot na odstranění škodlivého SW.dale muže být chyba v ovladači zvukovky,ten bych zkusil stahnout ze stranek výrobce jiný
Stáhni si utilitku Process Explorer for Windows, která ti ukáže jaké aplikace pod SVCHOST běží. Pak uvidíš, co ti v systému dělá bordel.
Jednak a dále by mě zajímalo jak jsi postupoval při instalaci, čili zda jsi alespoň odpojil datový kabel k netu, instaloval jsi SP2 zvlášť nebo ho máš integrovaný v instalačce, co ovladače? Originál? Zkoušel jsi novější? Kdy se závada objeví? Po instalaci některého (zvukového?) ovladače? Nebo snad po instalaci nějaké aplikace? Nebo jsi stahoval/instaloval ještě nějaké aktualizace? Jako když instaluješ systém tak by jsi měl zjistit přesně po čem...tedy pokud jsi vše nenalupal bez restartů a pak na závěr...
Mimochodem když se to objevilo poprvé...co cposlední jsi na pc instaloval,upradoval HW?
remisak*
hodnocení

Stáhnul jsem si Spyware Terminator a Spybot-Search a nechal jsem to prolustrovat a mám dojem že se to podařilo odstraňit, něco tam bylo.Jinak velice děkuji za rady. Snad to již půjde ještě jednou díky!
Tím pádem ses nedržel našich rad zde: poradte.cz/... a zbytečně sis přidělal práci *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]