Dobrý den všem,prosím o radu. Po pádu PC (Win7) prestal fungovat internet a stroj hlasil že neni k dispozici žádný síťoví adaptér. Postupně jsem přišel na to že se poškodil ovladač. Stáhl jsem tedy nejnovější a přeinstaloval jsem jej. Instalace proběhla bez závad a internet se rozběhl. Problém ale je že ve "Správce zařízení"je několik položek z vykřičníkem (Toto zařízení nepracuje správně, protože systému Windows se nepodařilo načíst ovladače zařízením požadované. (Kód 31)). Připojení WAN Miniport (viz obrázek) a různé dodatky v závorkáchDvě hodiny jsem to zkoušel aktualizovat, přeinstalovat nebo vymazat a to i v nouzovém režimu ale nic se nedaří. Při pokusu o aktualizaci to píše že "byl nalezen ovladač, ale při jeho instalaci došlo k chybě"Odinstalovat se to nedaří a pomoci příkazového řádku a "netcfg -e -u ms_sstpminiport"to vyhodí chybu 0x80070005.Prosím o pomoc a předem za ni děkujiOldadoplněno 15.05.11 23:28: imageshack.us/... 16.05.11 21:21: Po přeinstalovaní ESS jich pár zmizelo a jeden se dal normálně aktualizovat, takže teď už mám problém jen zřipojení WAN Miniport (L2TP)-Připojení WAN Miniport (PPPOE)-Připojení WAN Miniport (PPTP)Natvrdo jsem máznul jejich ovladače (Win/Sys32/Driver/) ale i tak stále nejdou aktualizovat Já už fakty netuším co s tím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.