Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám nintendo wii u, ale ten se může napojit jen na wifi (nebo i kabelově přes AC adapter, ale nemam ho) a já doma wifi nemám mám jen kabelový a chci se zeptat jestli je možné aby se to wii u připojilo přes wifi k notebooku který je napojený kabelově k internetu, takže normálně dám ve wii u vyhledat wifi sítě a najde mi to notebook a na něj se připojím a pujde mi internet ve wii u.
Nevíte zda je to možné?
A jak to nastavit?
Předem děkuji za odpovědi.
Běžná varianta je ta, že si koupíš WiFi router za pár stovek a doma se uděláš svoji vlastní bezdátovou síť na kterou se s Wii připojíš.
Aha, no ten bohužel nemám :/ Vlastně ten wii u není ani můj je mého bratrance a on je u mě na pár dní a nemůže se s tim připojit na internet, mslel jsem že by t bylo možné udělat i přes notebook.
Teoreticky je možná i tvoje varianta, ale WiFi v notebooku by se musela přepnout do AP režimu, což nevím, jestli to zvládne a umí.
Stáhněte si program Conectifity... nebo jak se to píše.. zkrátka nějaký, který vám umoží vytvořit hotspot...
Kam mi **** zmizelo formátování? Tady je odkaz: slunecnice.cz/...
Já vím, že AC adapter je napájení, ale takto mi to píše ve wii u.
Connectify jsem zkoušel, ale po pokusu o připojení k wifi (zkrátka tomu co mi to najde ve wii u - název sítě (wifi)) tak mi to chvíli testuje připojení a pak to vyhodí chybu, že to nenavázalo spojení.
Jsou tam 2 kroky, první propojení wii u se zařízením (když to vysílám z notebooku tak by se to mělo připojit na něj) a druhý přístup k internetu. Mě to nespojí ani to zažízení s wii u (tedy nepřejde to ani přes 1. krok).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.