Nejste přihlášen/a.
Tak mam taky problem,že jeden den ako každy iny, mi vybehlo oznámenie o aktualizáciach .. ako vždy .. len tento raz tam boli nejake ovladače a s nimi aj ovladač pre Nvidiu .. a tak som ho nainštaloval a reštartnem PC a rozlišenie je male .. ako je vždy 1680x1050 .. ako bolo aj minule ale všetko bolo väčšie ..napr. ikony lišta atd. .. neviem čo s tim mam 22 palcovy monitor LG .. nechapem čo sa stalo .. a skušal som zmeniť rozlišenie na menšie ale raz bolo rozmazane, raz bolo uplne posunute .. aj napr. ked zapnem hru dajme tomu cs 1.6 tak tiež je to tam posunute a rozmazane .. a ked hram tak sa po takych 10-15 min. vypne ..pls poradte čo s tím ..
Aktualizace ovladačů je podle mého názoru zbytečná, pokud nejsou problémy.
Já bych přešel do Správce zařízení /Ovládací panel Systém/ a vrátil změny ovladače. Windows 7 nemám, ale postup by měl být podobný tomu, co je pro Windows 2000 a XP.
Ja mám Vistu - Home premium,.. a v tom "Systém" .. ako mam vratiť zmeny? .. ma mtam kopu možnosti ako napr.. zalohovanie, skontrolovať auktualizacie PC .. a nič ako vratiť zmeny som tam nenašiel ..hmm
Běžte do Start menu. Tam klikněte na počítač pravou myší (Pravým tlačítkem myši) a pak klikněte na spravovat. Pokud vám vyskočí tabulka, jestli chcete aby program správce počítače provedl změny tak klikněte, že ano. Klikněte na správce zařízení, rozklikněte grafické adaptéry a klikněte pravým tlačítkem myší na grafický adaptér, který má v názvu Nvidia. Klikněte na vlastnosti a po té na ovladač. Po té klikněte na Vrátit změny ovladače. Mám sice Windows 7, ale postup bude stejný i ve Windows Vista.
doplněno 16.05.11 13:52:Takto bych to řešíl já.
No tak skušal som to, a toto "vratit zmeny ovladača" ..tam je akoby sive .. nemožem na neho kliknuť.. nwm prečo .. a už mi to ide na nervy take male všetko omg.. netreba nejaky opravny ovladač nainstalovať?
A da sa to nejako opraviť?, nejakym opravnym ovladačom?
doplněno 21.05.11 18:30:Tak neda sa to nejako preinstalovať alebo? ...
.. skúšal som všetko .. neviete mi poradiť, nejako sa to už neda napraviť? odla mna by mala byť večšia vzhladom na monitor .. :/ :/
Mas to nejak divoky- aktual jsem hodnekrát ovl.na GR jak o verzi nahoru tak naopak .Prvně bych se podíval do Správce zařizení jestli tam je vše v pohode (graf. karta) pak bych si stahl posledni ovladač a nainstal. To co popisuješ ja jako by jsi odinstaloval ovladač ,ale nanaistal. nový.
Tam si najdi svou grafiku a svuj systém, stáhni, odinstaluj pokud v přidat nebo odebrat programy nějaký od nvidia- pokud nějaký uvidíš a pak naistaluj nový ovladač. Třeba nemáš teď opravdu žádný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.