Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozlíšenie monitora

Od: rebull* odpovědí: 11 změna:

Tak mam taky problem,že jeden den ako každy iny, mi vybehlo oznámenie o aktualizáciach .. ako vždy .. len tento raz tam boli nejake ovladače a s nimi aj ovladač pre Nvidiu .. a tak som ho nainštaloval a reštartnem PC a rozlišenie je male .. ako je vždy 1680x1050 .. ako bolo aj minule ale všetko bolo väčšie ..napr. ikony lišta atd. .. neviem čo s tim mam 22 palcovy monitor LG .. nechapem čo sa stalo .. a skušal som zmeniť rozlišenie na menšie ale raz bolo rozmazane, raz bolo uplne posunute .. aj napr. ked zapnem hru dajme tomu cs 1.6 tak tiež je to tam posunute a rozmazane .. a ked hram tak sa po takych 10-15 min. vypne ..pls poradte čo s tím .. *nevi**zed*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Aktualizace ovladačů je podle mého názoru zbytečná, pokud nejsou problémy.

Já bych přešel do Správce zařízení /Ovládací panel Systém/ a vrátil změny ovladače. Windows 7 nemám, ale postup by měl být podobný tomu, co je pro Windows 2000 a XP.

rebull*
hodnocení

Ja mám Vistu - Home premium,.. a v tom "Systém" .. ako mam vratiť zmeny? .. ma mtam kopu možnosti ako napr.. zalohovanie, skontrolovať auktualizacie PC .. a nič ako vratiť zmeny som tam nenašiel ..hmm

misabr*

Běžte do Start menu. Tam klikněte na počítač pravou myší (Pravým tlačítkem myši) a pak klikněte na spravovat. Pokud vám vyskočí tabulka, jestli chcete aby program správce počítače provedl změny tak klikněte, že ano. Klikněte na správce zařízení, rozklikněte grafické adaptéry a klikněte pravým tlačítkem myší na grafický adaptér, který má v názvu Nvidia. Klikněte na vlastnosti a po té na ovladač. Po té klikněte na Vrátit změny ovladače. Mám sice Windows 7, ale postup bude stejný i ve Windows Vista.

doplněno 16.05.11 13:52:

Takto bych to řešíl já.

rebull*
hodnocení

No tak skušal som to, a toto "vratit zmeny ovladača" ..tam je akoby sive .. nemožem na neho kliknuť.. nwm prečo .. a už mi to ide na nervy take male všetko omg.. netreba nejaky opravny ovladač nainstalovať?:(

misabr*

V tom případě jste instaloval ovladač jinak, než přes Windows Update.

rebull*
hodnocení

A da sa to nejako opraviť?, nejakym opravnym ovladačom?

doplněno 21.05.11 18:30:

Tak neda sa to nejako preinstalovať alebo? ...

rebull*
hodnocení

.. skúšal som všetko .. neviete mi poradiť, nejako sa to už neda napraviť? odla mna by mala byť večšia vzhladom na monitor .. :/ :/ :(

sinner

Mas to nejak divoky- aktual jsem hodnekrát ovl.na GR jak o verzi nahoru tak naopak .Prvně bych se podíval do Správce zařizení jestli tam je vše v pohode (graf. karta) pak bych si stahl posledni ovladač a nainstal. To co popisuješ ja jako by jsi odinstaloval ovladač ,ale nanaistal. nový.

rebull*
hodnocení

a nemaš nejak stranku kde sa daju stiahnuť?.. nechcem si do toho zase dobabrať ..

nvidia.co.uk/...

Tam si najdi svou grafiku a svuj systém, stáhni, odinstaluj pokud v přidat nebo odebrat programy nějaký od nvidia- pokud nějaký uvidíš a pak naistaluj nový ovladač. Třeba nemáš teď opravdu žádný ;)

rebull*
hodnocení

no dobre skusim .. v tom odinstalovať program som naišel niečo s nvidiou ..(na obrazku)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]